Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova objava

Todorić tvrdi: Vlada je Knightheadu omogućila pljačku 246 milijuna eura

Ivica Todorić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
27.10.2017.
u 11:00

"Vlada i Ramljak na sve načine pokušavaju umanjiti štetu koja je nastala objavljivanjem sramotnog ugovora o roll-upu", piše na blogu Ivica Todorić.

Vlasnik Agrokora Ivica Todorić u najnovijoj objavi na blogu tvrdi da je Vlada "Knightheadu omogućila pljačku 246 milijuna eura". 

"Vlada i Ramljak na sve načine pokušavaju umanjiti štetu koja je nastala objavljivanjem sramotnog ugovora o roll-upu. Iznose neistine i obmanjuju javnost paušalnim tumačenjima koja nemaju veze sa stvarnošću.

Ivica Todorić
1/6

Pritom nisu pokazali još strašniji ugovor o garanciji i zalogu Trustu Madison Pacific ltd. iz Hong Konga u kojem se skriva sva veličina ove neviđene pljačke. Knightheadu, koji je bio klijent sadašnjeg pravnog savjetnika Agrokora Tina Doličkog, do sada je omogućen profit od milijardu osamsto tisuća kuna – kroz otkup obveznica i roll-up zaradili su 246 milijuna eura! Ovakvu zaradu omogućio im je Vladin lex Agrokor i Ramljakovi ugovori kojima iz kompanije izvlače milijarde", stoji u najnovijoj objavi na blogu Ivice Todorića. 

Pogledajte i VIDEO: Akcija Todorić

Komentara 24

NE
neboiznadzagreba
11:20 27.10.2017.

Šteta, šteta, šteta Hrvatske , mogla je biti bogata i sretna država da su joj gospodarstvo i politiku vodili Nijemci a ne Hrvati.

RZ
Rocky.Zg
12:39 27.10.2017.

Zasto se neki komentatori ljute na Todorica? Ovo je super da oni svi govore, i otkrivaju nam svasta. On je radio sto je radio, stici ce ga ruka pravde. Ali meni su jos gori ovi sada, preko kojih su strvinari u trenu zaradili 246 milijuna eura. Jel mislite da je netko amerima tu uslugu napravio na lijepe oči ? Naravno da nije, netko je od nasih tu masno zaradio. Povjerenik i ministrica sigurno, Plenky mozda. Za ugodnu i bogatu starost. A mi svi cemo te dugove vracati, pa ce nasa starost biti drugacija.

PU
paul-umpe
11:26 27.10.2017.

Dada Todoricu.A ti si zivio luksuzno kao ni jedan bogatas.Svako jutro frizeru jahte auta dvorci....A radnicima jupi i kokta.bonovi.Bas si bio posten.I ti si bio strvinar i otimao a ne kupovao a sta ti nije trebalo unistio.Milijarde u stranim bankama.Djeca su ti bila ne zlatna nego dijamantna djeca..Dođi u HR pa pjevaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije