Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABRE ŽENE SKANDINAVIJE

Tko su žene koje su se suprotstavile najopasnijem čovjeku svijeta? Mlada Instagram premijerka i bivša prvakinja plivanja protiv Putina

17.05.2022.
u 20:34

"Političarkom Instagram generacije" nazivali su isprva Sannu Marin, sad o tome nema ni riječi, vrlo logično jer žena je to koja će Finsku uvesti u NATO. S druge strane, Magdalena Andersson opuštati se voli uz omiljeni bend System of a down, a kako je vrlo izravna i ne okoliša, zovu je i nadimkom Buldožer

Ključne riječi

Komentara 28

BI
billynik
21:18 17.05.2022.

Koliko je pametna njihova odluka, vidje ćemo u budućnosti, realno ni jednoj ni drugoj zemlji nije prijetila nikakva opasnost od Rusije.

Avatar anti azovac
anti azovac
20:40 17.05.2022.

Ko je premijer Finske ? Sana Marin dete naravno razvedenih roditelja, koja je odrasla uz majku i partnerku njene majke. Znači što si više retardiran i nastran to više pašeš anglosaksonskim satanistima. Na pitanje novinara upućenog ovoj slinavici od premijera, " zar ne bi za ovako važno pitanje trebalo referendum, kao najveće dostignuće, stepen, demokratije, organizovati ?" Ova slinavica mu je odgovorila , " sproveli smo javnu anketu i na osnovu odgovora naroda doneli smo ovakvu odluku ." Kao prvo, javne ankete se UVEK koriste kada će neka vlast da nametne volju narodu, i uz to skine odgovornost sa sebe. Kao drugo, šta će nam izbori ako su ankete merodavne ? Anglosaksonci su se toliko upleli u svoje laži da više ne znaju, od muke i besa što od Rusije ne mogu da otmu Sibir, gde udaraju.

DU
Deleted user
21:18 17.05.2022.

Hhahahhahaaa...još kad bi netko pomislio da one bilo što odlučuju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?