Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Ustaše i partizani danima se mlate u Chemnitzu

REUTERS
08.09.2018.
u 11:12

Nema više sastanaka u minhenskim pivnicama, sada se sastaju na društvenim mrežama, nema više Židova, ali nisu ni muslimani za baciti

TJEDNI PREGLED

SUBOTA, 1.9.

Veliko je srce Sandre Perković! Nakon što su se iz Europske atletske federacije pobunili, jer im je dosadno da stalno pobjeđuje, o čemu ste mogli čitati jedino u našem pregledu, Sandra im se smilovala i izgubila. Dala im je tu jednu pobjedu u finalu Dijamantne lige i to je to. Nema više! Ovo ste gledali sada i tko zna kada ćete ponovo. Problem je jedino što se Sandra nakon svakog poraza vrati jača, pa ne bi iznenadilo da neke od njenih suparnica promijene disciplinu...

NEDJELJA, 2.9.

Ustaše i partizani danima se mlate u Chemnitzu. Uspješno denacificirana Njemačka, probudila se s nacističkim marševima po ulicama. Nema više sastanaka u minhenskim pivnicama, sada se sastaju na društvenim mrežama, nema više Židova, ali nisu ni muslimani za baciti. Kažu, brani se Europa i tradicionalne vrijednosti. Kako to, majka mu stara, kada god ekstremna desnica krene braniti nekakve vrijednosti, to u pravilu završava progonima i nasiljem?

PONEDJELJAK, 3.9.

Kneza Like i Krbave, moćnog Dadu Milinovića, koji s četom hajduka otiđe pod zidine dvorca kralja Plenkija, gdje se sukobi sa stražom najodanijih Plenkijevih ljudi, izbaciše danas s popisa vitezova. Kad to čuše kneže Milinoviću, jauk se njegov Likom i Krbavom prosu. Čim se pribra, ovako Dado Plenkiju odgovori: “Kada meni više županom nije biti, ja ću se fino u Sabor vratiti, pa ću tamo glasovati lijepo, čas ljevicom, čas desnicom, ali ne onako kako meni Plenki zapovijedi”.

UTORAK, 4.9.

Taman kada pomislite da je hrvatsko pravosuđe dosegnulo dno, suci se pobrinu da se jama u koju su upali, još malo produbi. Možete li vjerovati da su sina generala Kruljca, maloga Davida, osudili na prisilni rad, samo zato što je prijatelju iz Srbije malo pričuvao torbu. Prijatelj ga zamolio, a kako je David odgojen da prijateljima uvijek bude pri ruci, dijete je pričuvalo torbu. Kako je prostodušni David mogao znati da je u njoj 117 000 eura, niti 30 grama kokaina i nešto malo trave, 4,5 kg?

SRIJEDA, 5.9.

Plenkijeva Vlada bori se protiv nezaposlenosti na razne načine. Evo, otvorila je konzulat u Livnu, gdje će se fino uhljebiti par ljudi. Mali koraci su važni, borimo se za svakog čovjeka. Livnjaci su oduševljeni konzulatom, barem onih nekoliko koji još nisu otišli u Njemačku. Ekološki su osviješteni, pa kažu kako je to dobra vijest, jer su totalitarne komunističke vlasti trovale Livno industrijom, a sada je sve čisto i lijepo, a evo, otvaraju se i radna mjesta.

ČETVRTAK, 6.9.

Ne voli samo naivni David Kruljac prijatelje. Evo i Drago Ćosić Ćos ih ima puno i voli im pomoći. Priredio im Ćos iznenađenje, pa im je nabavio poneku kartu za Svjetsko prvenstvo. Kako to nije bilo baš legalno, picajzle iz FIFA-e su mu to zamjerile, pa je sada dragi Drago malo na ledu. Zlobnici, kojima ništa nije sveto, pa ni prijateljstvo, sada tvrde da je Drago onako urlikao u prijenosima zbog zadovoljstva cijenom koju su prijatelji s kartama postigli na crnom tržištu.

PETAK, 7.9.

Ni u dijaspori nije lako. Gazda Ivica, muku muči s lovom. Kaže da ga financira rodbina. Svaka im čast! Otkad su ga Plenkijevi i Martinini borgovci otjerali, pleme Todorića ne spava. Svi delaju po 24 sata! Pa kako i ne bi, kada sat rada Gazdine odvjetnice stoji 9500 kuna. Treba to zaraditi! Ali, isplati se. Gazda je dobio još jednu odgodu, još ne želi u Hrvatsku. Kaže da ga politički proganjaju i da je odgoda pobjeda svih koji se u RH bore protiv korupcije. Ne, ovo ne sanjate.

>> Pogledajte video o Todorićima - 'Od raja do sloma'

Komentara 37

KR
Krotila
11:32 08.09.2018.

naslov je dno dna

DU
Deleted user
11:41 08.09.2018.

ovakve bljezgarije od naslova su prije bile rezervirane za jutarnji...sad je sve isto...

DU
Deleted user
11:42 08.09.2018.

Piskarala VL su layzljivi, zavidni i nesposobni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije