Naslovnica Sport Ostali sportovi

Sandra Perković danas lovi jedini trofej koji joj nedostaje

To je jedini naslov koji mi nedostaje u mojoj zbirci medalja i napravit ću sve da to- To je jedini naslov koji mi nedostaje u mojoj zbirci medalja i napravit ću sve da to više ne bude tako. više ne bude tako - kaže Sandra
08. rujna 2018. u 09:56 4 komentara 859 prikaza

Sandra Perković danas će u češkoj Ostravi (17.10 sati) nastupiti posljednji put ove sezone u bacanju diska.

Sandra Perković na Hanžeku SLAVILA U ZAGREBU Sandra: Nisam spavala noćima, u Zagreb sam stigla depresivna!

Nastupit će za reprezentaciju Europe na Kupu Kontinenata, i to već treći put. U Splitu je 2010. godine bila druga, a u Marakešu četiri godine kasnije treća.

>>Pogledajte kako je bilo na Hanžeku

[video: 26559 / ]

- To je jedini naslov koji mi nedostaje u mojoj zbirci medalja i napravit ću sve da to više ne bude tako. Malo me muči čudan sistem u kojem u prve tri serije moram biti bolja od moje kolegice iz europske reprezentacije Nadine Muller. U četvrtoj seriji kreće se od nule i u toj seriji moram biti među prve dvije, od četiri, ako želim u veliko finale. U petoj seriji opet kreće sve iz početka. Tko od dvije finalistice baci dalje taj je pobjednik. Ispada da ću danas imati tri zasebna natjecanja – istaknula je Sandra.

Sandra Perković na Hanžeku SVE PREPRIČALA Bolno iskrena Sandra napokon otkrila kakvu je dramu proživjela

Kapetan Europe je Colin Jackson, nekadašnji svjetski rekorder na 110 metara prepone. Ostali kapetani su Mike Powell (Amerika), Jana Pittman (Azija i Oceanija) i Nezha Bidouane (Afrika). 

Goran Jančo je za svog partnera odabrao Croatia osiguranje
OSIGURANJE
Jančo: Stočarstvu smo posvetili svoje živote, pa farmu želimo sačuvati od rizika

A1 izdvaja za Vas