Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni Britanci

Tisuće prosvjednika maršira Londonom protiv mjera štednje

london, prosvjednici (1)
AFP/PIXSELL
20.10.2012.
u 14:16

Uz London, prosvjedni marševi najavljeni su u nekoliko drugih gradova Ujedinjenog Kraljevstva.

Više desetaka tisuća ljudi izašlo je tijekom prijepodneva na londonske ulice prosvjedovati protiv vladinih mjera štednje s kojima se ne slažu. Uz London, prosvjedni marševi najavljeni su u nekoliko drugih gradova Ujedinjenog Kraljevstva, javlja BBC.

Organizatori londonskog prosvjednog marša su pojasnili kako je više od 250 autobusa dovezlo prosvjednike u glavni britanski grad, a zajedno s njima je i lider laburista Ed Miliband. Vlada je već pojasnila kako su nužne najavljene mjere štednje kako bi se smanji deficit proračuna.

Prosvjednici će se zaustaviti u Hyde parku gdje je najavljeno na desetak govornika koji će im se obratiti.

Ključne riječi

Komentara 4

ST
strukle.
15:43 20.10.2012.

Zao mi je sto ovoga puta necu moci biti s njima.

GO
golo
17:13 20.10.2012.

ma to je tek pocetak , ici ce sve na gore, a vi hrvati koji imate nesto zemlje ne prodavaj te, ta zemlja uvik moze rodioti vricu krumpira tako da ostanes ziv jer majstori podizu cijene svaki dan, e dostaa mi je toga svega, idem na poker, tamo je laka zarada

EU
eurobanana
07:23 21.10.2012.

sinaj je napisao/la: . Svaka zemlja je nekoj duzna . u biti svako je svakome duzan . pa kad pogledas bankarstvo i one si posudjuju novac . Zacaran krug a FED stampa neumorivo $$$ . pa kad banke odigraju pokerker onda ih porezni platise (narod) spasava . I kad ih porezni platisa spasi banke ..onda si menageri dizu """premije"""za dobro poslovanje . i tako se krug vrti od pamtivijeka banaka . onda se sijete politicari za biljune miljardi pomoci banakama..i suficite u drzvavi prenjeti na poreznog platisu u obliku novog poskupljenja ili poreza . znaci taj porezni platisa mora svaku krizu uzdrzavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije