Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Osijeku

Tijelo 28-godišnjaka pronađeno u Dravi

Davor Javorovic/PIXSELL
21.08.2018.
u 14:24

Radomir je te večeri šetao sa psom Garijem, navodno je svom ljubimcu bacio lopticu, a ona je otišla predaleko

Tijelo 28-godišnjeg mladića pronađeno je na površini rijeke Drave u blizini Strme ulice u Osijeku u ponedjeljak dopodne.

Neslužbeno, riječ je o Radomiru Petroviću iz prigradskog naselja Tenja, koji je nestao u rijeci u petak navečer preko puta osječkog ZOO-a. Kako je obitelj ispričala, Radomir je te večeri šetao sa psom Garijem, navodno je svom ljubimcu bacio lopticu, a ona je otišla predaleko.

Pas je skočio za njom u vodu i počeo se gušiti, rijeka ga je nosila, pa je mladić skočio za njim kako bi ga spasio. Nažalost, obojica su nestala pod površinom vode. Uzrok smrti je, potvrđeno je, utapanje.

Drugo je to utapanje ove godine u PU osječko-baranjskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije