Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Orešković otkrio američkoj veleposlanici prioritete hrvatske unutarnje i vanjske politike

Premijer Tihomir Orešković primio je u nastupni posjet veleposlanicu Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Juliete Valls Noyes, izvijestili su iz Vlade.
08. veljače 2016. u 12:51 6 komentara 865 prikaza
Orešković
Foto: Vlada.hr

Premijer Tihomir Orešković primio je u nastupni posjet veleposlanicu  Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Juliete Valls Noyes, izvijestili su iz Vlade. 

"Zaželjevši veleposlanici dobrodošlicu i uspjeh na njezinoj novoj dužnosti, predsjednik Vlade istaknuo je odlučnost za nastavkom hrvatsko-američkog partnerstva. Izrazio je spremnost Republike Hrvatske na daljnje razvijanje prijateljstva i savezništva na svim područjima od zajedničkog interesa.

Predsjednik Vlade Orešković izložio je veleposlanici Valls Noyes prioritete hrvatske unutarnje i vanjske politike, s posebnim naglaskom na pozitivnu promjenu poslovne klime te uvjerenje da će već prvi potezi nove vlasti biti prepoznati među američkim gospodarstvenicima i investitorima kao povod za intenzivniju gospodarsku suradnju i ulaganje u Republiku Hrvatsku", zaključuju iz Vlade. 

>>Prijepori su toliki da će i HDZ i Most birati trenutak pogodan za prijevremene izbore

>>Orešković treba tražiti mišljenje Sabora o smjeni Lozančića

Dubrovnik: Građani izašli na lokalne izbore
REZULTATI IZBORA
Doznajte kako se glasovalo u vašem selu, gradu, općini
Digitalizacija zdravstva
Hrvatsko zdravstvo
Moderna rješenja našeg zdravstva: Donosimo vam priču o naprednim tehnologijama hrvatskog zdravstva
  • olrajt:

    Na komunističke prijetnje i pljuvanja i tužakanja po svijetu -najbolji odgovor je dobar rad vlade!....eto ni jednog komunističkog komentara na susret premijera i veleposlanice SAD-a!

  • golub Vaso:

    sve američke lutke na koncu

  • Lavica7:

    Kome mazete oci? I s kojim pravom ? Prvo ju primi Karamark, onda kao Tim, a mi u Hrvatskoj pojma nemamo kakav je PRIORITE u Hrvatskoj vanjskoj i unutarnoj politici? Dal je trazio ukidanje VIZE za Ameriku? Sve je to, dear Tim BS.