Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršaj u prometu

Tihomir Orešković oslobođen na sudu jer nije htio odati ime vozača Plivina automobila

Tihomir Orešković
Foto: Borna Filić/PIXSELL
03.02.2016.
u 16:01

Tijekom postupka ispitan je svjedok Davor Brnat, koji je izjavio da je u vrijeme počinjenog prekršaja odgovorna osoba u Plivi bio Tihomir Orešković i to kao predsjednik Uprave.

Premijer Tihomir Orešković nepravomoćno je oslobođen na Prekršajnom sudu u Zadru zbog prometnog prekršaja počinjenog 2013. kada ga je biogradska policija prijavila kao odgovornu osobu tvrtke Pliva Hrvatska zbog prometnog prekršaja.

On je, naime, kao odgovorna osoba, odnosno direktor Plive, trebao dati podatke o identitetu osobe koja je upravljala vozilom u vlasništvu Plive, no unatoč više pokušaja dostave, Orešković zbog promjene boravišta nije dobio poziv.

Presuda je objavljena na e-oglasnoj ploči zadarskog Prekršajnog suda jučer. 

 

PRESUDA - TIHOMIR OREŠKOVIĆ

>> Orešković: Rezultati su bitniji od političkog iskustva

Komentara 114

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:24 03.02.2016.

Za par dana: Nevjerojatna vijest, Karamarko nije vratio knjigu u knjiznicu, i nije platio kaznu! Smjena, odmah! Nije badava impresum na VL crven. Sigurno je pisala Tea Romic

IV
ivokroate
16:20 03.02.2016.

je li je Milanovic narucio ovaj clanak,bravo komunisti ,tako soa odradjuje svoje zasluge pri zaposljavanju,sto je sljedace,isao je G. Petrov i zaboravio WC-papir?? Bravo,VL,super!!!

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:15 03.02.2016.

A zbilja kopate po blatu VL, strava. Opet nepotpisano, dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije