Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politički kraj

Theresa May više ne može podnijeti pritisak: U petak podnosi ostavku?

Theresa May
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
23.05.2019.
u 08:55

May se pronašla u nezavidnoj poziciji. Njezinu vladu već je napustilo 36 osoba, ministri su se pobunili te više nema stranačku potporu

Britanska premijerka Theresa May u petak će podnijeti ostavku, barem prema napisima uglednih novina The Times koje navode da May više ne može podnijeti pritisak članova njezina kabineta nakon objave novog plana za Brexit.

Premijerka je već u srijedu bila na rubu ostavke, ali je i dalje htjela privesti kraju kampanju za izbore za Europski parlament.

May se pronašla u nezavidnoj poziciji. Njezinu vladu već je napustilo 36 osoba, ministri su se pobunili te više nema stranačku potporu.

Pitanje koje se otvara je tko će sada do kraja provesti Brexit

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:20 23.05.2019.

Ovo je već degutantno kakvi se sve spinovi i dimne zavjese puštaju samo s jednom svrhom, a to je da se poništi volja birača koja je jasna - van iz EU. Ovaj cirkus i medijsko spinanje i ispiranje mozga će trajati sve dok ankete ne pokažu da su uspjeli obraditi dovoljno birača i tada će raspisati novi referendum. Sitnozubi služe samo da rade i plaćaju porez, a ne da se petljaju u poslove krupnozubih....

DI
Direkt
10:44 23.05.2019.

Nevjerojatno,čim su nas ugurali u EU englezi je žele napustiti. Očito znaju da gdje su nas god primili da se raspalo.

Avatar nekakav
nekakav
14:55 23.05.2019.

ova žena fascinira. kao protivnik brexita, ona kao premijer provodi odluku naroda kojoj se protivi, osobno, politički... i doživi sabotažu na svim razinama politike.... i ona ispadne krivac za propali brexit i pregovora sa eu o razdruživanju... treba joj se diviti, običan političar bi odustao nakon prvog poraza prijedloga. ali ona ne. principijelna da se odluka naroda sa referenduma mora ispoštivati. a parlament blokira... da to nije engleska, bila bi vječna premijerka. al englez se ne da, elita, tj. london (u stvari zaseban dio, odvojen od UK...) odlučili drugačije. ostat će oni u eu, silom. putokaz ostalima da je svaka borba uzaludna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije