Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politički kraj
Povratak na članak

Theresa May više ne može podnijeti pritisak: U petak podnosi ostavku?

May se pronašla u nezavidnoj poziciji. Njezinu vladu već je napustilo 36 osoba, ministri su se pobunili te više nema stranačku potporu

Komentari 3

DU
Deleted user
11:20 23.05.2019.

Ovo je već degutantno kakvi se sve spinovi i dimne zavjese puštaju samo s jednom svrhom, a to je da se poništi volja birača koja je jasna - van iz EU. Ovaj cirkus i medijsko spinanje i ispiranje mozga će trajati sve dok ankete ne pokažu da su uspjeli obraditi dovoljno birača i tada će raspisati novi referendum. Sitnozubi služe samo da rade i plaćaju porez, a ne da se petljaju u poslove krupnozubih....

VL
DI
Direkt
10:44 23.05.2019.

Nevjerojatno,čim su nas ugurali u EU englezi je žele napustiti. Očito znaju da gdje su nas god primili da se raspalo.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:55 23.05.2019.

ova žena fascinira. kao protivnik brexita, ona kao premijer provodi odluku naroda kojoj se protivi, osobno, politički... i doživi sabotažu na svim razinama politike.... i ona ispadne krivac za propali brexit i pregovora sa eu o razdruživanju... treba joj se diviti, običan političar bi odustao nakon prvog poraza prijedloga. ali ona ne. principijelna da se odluka naroda sa referenduma mora ispoštivati. a parlament blokira... da to nije engleska, bila bi vječna premijerka. al englez se ne da, elita, tj. london (u stvari zaseban dio, odvojen od UK...) odlučili drugačije. ostat će oni u eu, silom. putokaz ostalima da je svaka borba uzaludna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.