Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Teško ozlijeđen omuškarac koji je nedavno dao svom djetetu da vozi pa sve snimio

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.01.2020.
u 16:30

Glasnogovornica nije htjela niti potvrditi niti demantirati informaciju da se radi o istom muškarcu, ali je kazala da izvidi još traju jer nisu u mogućnosti razgovarati s ocem djeteta zbog zdravstvenih problema oca

Vozač Fiata koji je zbog prebrze vožnje sinoć sletio s ceste kod Tribunja i završio u šibenskoj bolnici s po život opasnim ozljedama, već je otprije poznat policiji, ali i javnosti. Naime, prema neslužbenim informacijama radi se o istom muškarcu koji je svom maloljetnom djetetu dao da samostalno vozi automobil od Vodica do Tribunja, a zatim video te vožnje objavio na YouTubeu.

Automobil s kojim je 47-godišnjak sinoć sletio s ceste, Fiat Uno, isti je onaj koji je dao maloljetnom djetetu da s njim vozi od Vodica do Tribunja, a glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor jutros je za ŠibenikIN kazala kako s ocem djeteta još nisu obavili razgovor zbog zdravstvenih problema oca. 

- Izvidi još traju s obzirom na to da nismo u mogućnosti obaviti razgovor s ocem djeteta. Prikupili smo sva ostala saznanja, izvijestili smo Općinsko državno odvjetništvo za mladež te Centar za socijalnu skrb u Šibeniku radi poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti, a izvidi su u tom dijelu također provedeni - kazala je glasnogovornica koja ipak nije htjela niti potvrditi niti demantirati informaciju da se radi o istom muškarcu.

Podsjetimo, lokalni mediji prije četiri dana prenijeli su vijest o snimci koju su im proslijedili vodički roditelji. Snimku mediji nisu objavili jer je vidljivo lice malodobnog djeteta, ali su prenijeli informacije kako dijete vozi automobil po kiši dok ga tata sa suvozačkog mjesta snima i daje mu upute za vožnju.

Policija je danas izvijestila da je do prometne nesreće došlo kada je 47-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Fiat, zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se lokalnom cestom 65032 (Tribunj- Ivinj) vozio neprilagođenom brzinom zbog čega je došlo do zanošenja vozila po kolniku. Vozilom je tada prešao u lijevu prometnu traku, zatim se vratio u desnu preko koje je izetio s kolnika. Na oko 1 metar ispod razine kolnika prednjim dijelom vozila udario je u visoko raslinje, a potom u betonski ogradni zid.

 

FOTO/VIDEO Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Ilustracija
1/29

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije