Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prolaznici šokirani

Kaos u strogom centru Zagreba: Dvije nesreće dogodile su se u isto vrijeme!

ilustracija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
17.01.2020.
u 23:43

Iz policije su potvrili da je jedan vozač ozlijeđen i hitno odveden na traumatologiju

Oko 19 sati na zagrebačkim ulicama bilo je burno te je došlo do čak dva sudara u centru grada. Prva se nesreća odvila u Branimirovoj ulici gdje su se sudarili automobil i tramvaj, dok je u Frankopanskoj došlo do lančanog sudara u kojemu su sudjelovala tri auta.

- Čuo se jak zvuk i nije izgledalo dobro, dijelovi automobila raspršili su se po ulici. Ljudi su ostali u šoku, zračni jastuci otvorili su se za vozačevim sjedalima - kazao je slučajni prolaznik u Frankopanskoj ulici, piše 24sata

Iz policije su potvrili da je jedan vozač ozlijeđen i hitno odveden na traumatologiju.

Kod Glavnog kolodvora srećom nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta. Neko vrijeme je promet bio obustavljen.

 

 

Komentara 6

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:09 18.01.2020.

Vecer iz pakla, prolaznici u soku.

ZA
zagabria2
09:55 18.01.2020.

Prema novinarima mi uopće ne izlazimo iz šoka. Ako ne ništa drugo za šokiranje je dobro i kad padne kiša. Nisam vjerovao da novinarstvo može ovoliko pasti, za ovo ne treba niti srednja škola. Nekada bilo sup društva danas je dno i joše nema kraja a zarade su sve manje usprkos šokiranjima

DU
Deleted user
07:04 18.01.2020.

nakon dužeg razdoblja suhog vremena spustila se magla na Zagreb.... sa rosuljom... a ceste skliske....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije