Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STVARAJU SE KOLONE

Teška prometna nesreća kod Donje Zdenčine: Krš i lom na A1, poznati detalji

prometna nesreća kod Donje Zdenčine
Foto: HAK
1/2
29.11.2023.
u 17:45

Prema trenutnim informacijama, u prometnoj nesreći ozlijeđena je jedna osoba

Na autocesti A1 kod čvora Donja Zdenčina, u smjeru Zagreba, dogodila se danas u popodnevnim satima prometna nesreća, potvrdila je Policijska uprava zagrebačka. U nesreći su sudjelovala dva osobna vozila i jedno teretno vozila.

Prema trenutnim informacijama policije, u prometnoj nesreći ozlijeđena je jedna osoba koja je prevezena u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice. Više informacije o prometnoj nesreći bit će poznato po završetku očevida koji je u tijeku. 

Oko prometne nesreće oglasio se i Hrvatski autoklub (HAK). Oko 17.30 sati HAK je istaknuo kako se između čvorova Jastrebarsko i Donja Zdenčina u smjeru Zagreba vozi jednim trakom. Kolona vozila tada je bila duga oko dva kilometra. Na kamerama Hrvatskog autokluba vidljivo je kako je oko 17.40 sati jedno od vozila, koje je sudjelovalo u nesreći i bilo znatno oštećeno, uklonjeno s ceste. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Vlak iskočio iz tračnica u Dugom Selu: Oštećen dio perona i kolosijeka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije