Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA AUTOCESTI A3

Užas na autocesti kod Sl. Broda: Bus sletio s ceste, više osoba poginulo, nekoliko desetaka ozlijeđenih

Teška prometna nesreća kod Slavonskog Broda
Foto: Vedran Balen
1/5
25.07.2021.
u 07:40

Do nesreće je došlo u blizini naplatnih kućica Slavonski Brod – zapad

Tri su osobe poginule, a nekoliko desetaka zadobilo je tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros dogodila na autocesti A3 kod Slavonskog Broda.

- Jutros oko 6.20 sati, policija je zaprimila dojavu da se na autocesti A3, kod Slavonskog Broda (u blizini naplatnih kućica Slavonski Brod – zapad), na južnom kolničkom traku, dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka. U prometnoj nesreći tri osobe su smrtno stradale, dok je nekoliko desetaka osoba zadobilo tjelesne ozljede. Policijski službenici obavljaju očevid u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica pod kojim se dogodila prometna nesreća - izvijestila je policija.

- Ima dosta ozlijeđenih, neki su teže, neki lakše ozlijeđeni. Zatvoren je promet tim dijelom autoceste. Od 7:14 preusmjeren je na izlazima Slavonski Brod zapad i istok - doznajemo iz OKC PU brodsko-posavske.

 

>> VIDEO Stravična prometna nesreća: Bus pun putnika izletio s ceste, 10 poginulih, deseci ozlijeđenih

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:06 25.07.2021.

Žalost, tuga, sućut obiteljima poginulih. Nadam se da će se ostali oporaviti bez težih posljedica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije