Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Snimili dječaka kako gleda kroz prozor teretane, a vlasnikov potez oduševio je sve

teretana
Foto: Thinkstock
11.01.2018.
u 08:41

"Jako me dirnula slika jer znam kako je to. Mi smo stigli niotkuda i u naše vrijeme ovakve teretane nisu postojale", rekao je Mustafa Kucukaya, suvlasnik teretane

Dvanaestogodišnji Sirijac dobio je doživotnu besplatnu članarinu u jednoj turskoj teretani nakon što je fotografija na kojoj s čežnjom gleda kroz njezin prozor postala hit na društvenim mrežama.

Mohameda Khaleda, izbjeglicu iz Sirije koji radi kao čistač cipela u južnoj turskoj pokrajini Adiyaman, netko je fotografirao u trenutku dok je s drvenim podmetačem za čišćenje cipela čeznutljivo gledao kroz prozor teretane, piše Independent. 

Nakon što je vidio sliku na društvenim mrežama, jedan od vlasnika teretane Engin Dogan dao se u potragu za dječakom i kad ga je pronašao, ponudio mu je doživotnu besplatnu članarinu. 

"Slika dječaka koji stoji pred teretanom u sandalama usred zime s podmetačem za čišćenje cipela obješenim preko ramena jako nas je dirnula. Željeli smo ga pronaći i ponuditi mu doživotno besplatno korištenje teretane. To smo i učinili. Sada je on jedan od naših članova", ispripovijedao je Dogan za Hurriyet News. 

"Jako me dirnula slika jer znam kako je to. Mi smo stigli niotkuda i u naše vrijeme ovakve teretane nisu postojale", rekao je Mustafa Kucukaya, suvlasnik teretane za turski list Sabah. "Turci su vrlo osjetljivi kada je o ovakvim stvarima riječ... jako me se dojmilo i mislim da činimo nešto pozitivno."

Khaleda su poslije fotografirali kako vježba u teretani. 

"Pronašao me i pomogao mi... jako sam sretan što su mu pružili ovakvu priliku. Oduvijek želim izgubiti višak kilograma, a sad vjerujem da to mogu postići vježbanjem", kazao je Khaled za novinsku agenciju Anadoliju. 

Društvene mreže pune su pozitivnih komentara i pohvala na račun vlasnika teretane. 

Jedan od njih na Instagramu je napisao: "Nastavite nadahnjivati svijet. Dobro se dobrim vraća".

Prema podacima UNHCR-a u Turskoj je trenutačno evidentirano oko 3,3, milijuna sirijskih izbjeglica koji ondje žive.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

teretana
1/30

Komentara 6

FA
fake
10:34 11.01.2018.

Svaka čast na ovakvoj gesti.

OB
ObrenM
11:46 11.01.2018.

Svugdje ima Ljudi.

ME
medved12
09:24 11.01.2018.

svaka čast majstore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije