Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Snimili dječaka kako gleda kroz prozor teretane, a vlasnikov potez oduševio je sve

"Jako me dirnula slika jer znam kako je to. Mi smo stigli niotkuda i u naše vrijeme ovakve teretane nisu postojale", rekao je Mustafa Kucukaya, suvlasnik teretane
11. siječnja 2018. u 08:41 6 komentara 5707 prikaza
teretana
Foto: Thinkstock

Dvanaestogodišnji Sirijac dobio je doživotnu besplatnu članarinu u jednoj turskoj teretani nakon što je fotografija na kojoj s čežnjom gleda kroz njezin prozor postala hit na društvenim mrežama.

dječak Liam Pod jakim lijekovima Dječak se probudio nakon operacije pa medicinsku sestru iznenadio pitanjem

Mohameda Khaleda, izbjeglicu iz Sirije koji radi kao čistač cipela u južnoj turskoj pokrajini Adiyaman, netko je fotografirao u trenutku dok je s drvenim podmetačem za čišćenje cipela čeznutljivo gledao kroz prozor teretane, piše Independent. 

Nakon što je vidio sliku na društvenim mrežama, jedan od vlasnika teretane Engin Dogan dao se u potragu za dječakom i kad ga je pronašao, ponudio mu je doživotnu besplatnu članarinu. 

"Slika dječaka koji stoji pred teretanom u sandalama usred zime s podmetačem za čišćenje cipela obješenim preko ramena jako nas je dirnula. Željeli smo ga pronaći i ponuditi mu doživotno besplatno korištenje teretane. To smo i učinili. Sada je on jedan od naših članova", ispripovijedao je Dogan za Hurriyet News. 

"Jako me dirnula slika jer znam kako je to. Mi smo stigli niotkuda i u naše vrijeme ovakve teretane nisu postojale", rekao je Mustafa Kucukaya, suvlasnik teretane za turski list Sabah. "Turci su vrlo osjetljivi kada je o ovakvim stvarima riječ... jako me se dojmilo i mislim da činimo nešto pozitivno."

Khaleda su poslije fotografirali kako vježba u teretani. 

"Pronašao me i pomogao mi... jako sam sretan što su mu pružili ovakvu priliku. Oduvijek želim izgubiti višak kilograma, a sad vjerujem da to mogu postići vježbanjem", kazao je Khaled za novinsku agenciju Anadoliju. 

Društvene mreže pune su pozitivnih komentara i pohvala na račun vlasnika teretane. 

Jedan od njih na Instagramu je napisao: "Nastavite nadahnjivati svijet. Dobro se dobrim vraća".

Prema podacima UNHCR-a u Turskoj je trenutačno evidentirano oko 3,3, milijuna sirijskih izbjeglica koji ondje žive.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

teretana
1 / 30
Mnoge šokantne ili smiješne fotografije objavljene na društvenim mrežama u kratkom roku postanu viralne zahvaljujući brojnim lajkovima i komentarima. Upravo neke od njih donosimo vam u našem pregledu.
morski psi Spasio ga dron Dječak bezbrižno plivao, nije ni slutio što mu se približava Humanost Glumac Dragan Bjelogrlić spasio život 11-godišnjem dječaku Dječak pred božićnim drvcem 'Želim...' Božićna želja ovog dječaka slomit će vam srce
Autombil, gorivo
Veliki vodič kroz goriva
Kako kaloričnost goriva utječe na vaš motor?

A1 izdvaja za Vas