Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoka kritika

Tedeschi: Todorić je bijegom napravio svinjariju

Emil Tedeschi
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/8
11.12.2017.
u 22:00

Bez samokritike nema izlaza iz ove situacije, moramo kazati što nije valjalo i što ne valja da bi mogli dalje

Emil Tedeschi, predsjednik uprave Atlantic Grupe je u emisiji HRT-a Poslovni tjedan, voditeljice Ilijane Čandrlić, vrlo oštro kritizirao Ivicu Todorića kazavši da je “svinjarija, to što je pobjegao u London, ostavio desetke tisuća zaposlenih i svoj tim”.

Istaknuo je da odgovoran vođa tako ne postupa, a da je on jedan od rijetkih koji proziva Todorića jer bi kritika njega značila da su ljudi koji su s Todorićem poslovali sukrivci.

– Bez samokritike nam nema izlaza iz ove situacije, moramo kazati što nije valjalo i što ne valja da bi mogli dalje, kao pojedinci i kao društvo – zaključio je Tedeschi pa žestoko prozvao menadžere koncerna nazivajući njihovo ponašanje “dječjim vrtićem”.

– Ako su primali 10 tisuća eura mjesečno i vozili skupe automobile moraju preuzeti i dio odgovornosti za krizu kompanije koja je to plaćala – rekao je Tedeschi.

Emil Tedeschi
1/24

Komentara 10

HR
hrza
07:53 12.12.2017.

Tako ćeš i ti za koju godinu.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:38 12.12.2017.

Nisam zlopamtilo, zato bih samo rekao Tedeschi napravi bolje, budi domoljuban a ne regioljuban. Vrati dio onoga sto ti je Hrvatska dala na startu tvoga poslovnoga uspjeha.

GE
gestapo45
22:29 11.12.2017.

pitanje vremena kad ces i ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije