Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoka kritika
Povratak na članak

Tedeschi: Todorić je bijegom napravio svinjariju

Bez samokritike nema izlaza iz ove situacije, moramo kazati što nije valjalo i što ne valja da bi mogli dalje

Komentari 10

HR
hrza
07:53 12.12.2017.

Tako ćeš i ti za koju godinu.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:38 12.12.2017.

Nisam zlopamtilo, zato bih samo rekao Tedeschi napravi bolje, budi domoljuban a ne regioljuban. Vrati dio onoga sto ti je Hrvatska dala na startu tvoga poslovnoga uspjeha.

VL
LS
Lepi.S
08:24 12.12.2017.

Jedan od “najuspješnijih” biznismena pobjegao u London? Pa u kojoj pravnoj državi u svijetu on nebi bio u zatvoru dok se neistraži koliko je ukrao i oštetio naš narod? Tog ima samo kod nas. Što više ukradeš manje ležiš. Nema veze jer to HDZ ili SDP ili bilo koja stranka ti koji su ukrali trebaju odgovarat i koji su mu pomogli da ne leži. Treba zatvorit cijelu familiju i oduzet imovinu kao i sve skrivene račune po kajmanskom is drugim ostrvima. Beć vidim kako se skrivaju iza velikih hrvatskih riječi šta mi sami znamo komentirat ti si Srbin ili Musliman, partijaš. Kvazi kriminalac. Političari i veliki biznismeni su najveći kriminalci koji su pokrali ovaj jadan i napaćen narod i ne odgovaraju za to ili su bili par dana ili mjeseci u zatvoru i to istražnom. Dok se ne probudit i ne vidite tko vas je pokrao nebu nikad bolje. Treba sve pregledat od 90 te na dalje tko je ukrao neka sve vrati oduzet imovinu i cijelu familiju u zatvor na goli otok, dosta više skrivanja iza “imamo Hrvatsku”. Nemate vi ništa sve su vam pokrali!!

VL
GE
gestapo45
22:29 11.12.2017.

pitanje vremena kad ces i ti

VL
SO
Somelier
08:51 12.12.2017.

Tedeschi je zadnji koji bi trebao komentirati Todorića. Isto se može svaki trenutak i njemu desiti. Dovoljno je da netko kaže; "On je kriv" i već dolaze po njega ujutro u 6 sati sa TV kamerama. I onda lijepo kao u komunizmu. Dokazuj da si nevin. Kakova je to pravda kod nas kada te prvo zatvore a onda skupljaju dokaze. Nakon par godina puste te na slobodu jer nema dokaza, život ti je uništen ali sretan si da si "vani".

VL
CR
crocro
07:50 12.12.2017.

Bez obzira na njegovu izjavu, zar vi mislite da je u redu i normalno pobjeći u inizemstvo iz Hrvatske u kojoj je uživao sve blagodati, a onda svima drugima staviti teret na leđa, pa sa distance davati upute, dijetiti kritike i prozivati za propast, svaki dan sjediti kraj kompjutora non-stop da bi bio u tijeku što će tko od političara ili gospodarstvenika reći a potom mu odmah u istoj sekundi odgovarati i pljuvati po onome što je izrečeno. Ako si gospodin bio u Hrvatskoj, ostani gospodin do kraja pa u Hrvatskoj svojoj domovini obrazloži što se dogodilo da te svi čujemo i vidimo. A ne "pobjeći u neku jazbinu i iz nje palackati jezikom". Može biti sto posto u pravu, pa ako je u pravu čega se ima bojati i ne vjerovati institucijama. Rekao je da ima sve dokaze i da je čist, pa zašto onda bježati i dijeliti lekcije. Trebao se na vrijeme vratiti u svoju zemlju, podastrijeti dokaze svoje nevinosti za ono što se dogodilo a ne pobjeći. Nije u redu da iz neke druge zemlje pokazuje svoju pamet i nadmoć inteligencije nad onima koji su ostali u Hrvatskoj. Zar je to u redu?

VL
MU
mulag
05:44 12.12.2017.

pa reuzmi A

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
08:38 12.12.2017.

ma bravo tedeski, možeš onda pohvaliti zdravka mamića. on zasigurno nije pobjegao u london već se prepustio hrvatskom pravosuđu, a slovi za najuspješnijeg managera

VL
RI
ribar110
22:39 11.12.2017.

Gle tko govori...

VL
FI
Fisherman
10:15 12.12.2017.

A kad ces ti na red?....i podjeliti to UDBA-sko bogatstvo sirotinji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.