Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katastrofa

Tanker pun sumporne kiseline potonuo u rijeci Rajni

tanker
Reuters
13.01.2011.
u 11:49

Još se ne znaju razlozi potonuća. Dva su člana posade spašena, a za dvojicom se traga.

Tanker sa 2400 tona sumporne kiseline potonuo je u rijeci Rajni nedaleko od St. Goarshausena, južno od grada Koblenza, potvrdile su njemačke vlasti.

Još se ne znaju razlozi potonuća. Dva člana posade su spašena iz nabujale rijeke, a za dvojicom se traga. Zasad još nema informacija je li u rijeku procurila sumporna kiselina iz tankera.  Tanker je plovio iz Ludwigshafena prema Antwerpenu u Belgiji.

Ključne riječi

Komentara 5

X2
xychhr-200
12:14 13.01.2011.

Informacija za novinara: Nije potonuo, nego se samo izvrnuo na bok... kao što se to vidi na samoj slici.

OB
-obrisani-
14:30 13.01.2011.

potonuo je,sta ti mislis da je reka duboka 20m...udario mu je bok o dno,recni tankeri imaju ravno dno...kako god,jos jedna divna vest posle pizdarija sa muljem u madjarskoj...jadan moj dunav i s kakvim olosima se druzi.

GR
gresham
18:24 13.01.2011.

nije istina da je potonuo ves se skipav na jednu stranu, tocno onak ka vidite tu na slici, kad nesta potone onda ga nema na povrsini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije