Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog pritisaka

Predsjednica SDP-a Požege dala ostavku: 'Ostavljam to 'macho muškarčinama''

Tamara Puač
Foto: Facebook
14.02.2018.
u 10:41

Predsjednica Gradskog odbora SDP-a grada Požege Tamara Puač podnijela je neopozivu ostavku na tu funkciju,, tri mjeseca nakon izbora. 

Puač je rekla da joj je prekipjelo s pritiscima pojedinaca iz stranke koji se, kako piše Požega.eu, nikako nisu pomirili s činjenicom da je na čelu stranke žena i to 'neposlušna'. 

'Mogu li se, u ovoj našoj zlatnoj dolini, kvazipolitičari i njihova piskarala odmaknuti od svojih urođenih i duboko ukorijenjenih poimanja kako su žene, pa i njihove 'vlastite', bića drugog reda, nesposobne za samostalno prosuđivanje, donošenje i iznošenje  vlastitih stavova, već da im zato trebaju neke 'macho muškarčine'. Oni moraju znati da ja ipak ne pripadam tim bićima drugog reda, poručila je Puač. 

Objasnila je da daje neopozivu ostavku jer ne može prijeći preko onoga što je doživjela od oporbe unutar stranke, to jest, pojedinih članova Gradskog odbora.

'Ostavljam to onim naglo probuđenim  'macho muškarčinama' koji  se okupljaju po ćoškovima birtija i koji su najpametniji i misle da sve znaju i sve umiju', poručila je Puač i najavila da će se i dalje zalagati za grad kroz mandat gradske vijećnice. 

Komentara 14

DU
Deleted user
13:03 14.02.2018.

žena je priznala da nije dorasla zadatku...a ne kao bernardić "ja, ja.. i vidi mene"

Avatar anti_komunist
anti_komunist
12:35 14.02.2018.

kako sad ovo, pa zar clanovi partije nisu liberalni, moderni, napredni, tolerantni, kulturni, sa uljudjenim manirama.....ne kuzim.......lol...

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
15:47 14.02.2018.

Macho muškarčine u SDP-u? Pola Srbi, pola gayevi, pola oboje. Govorimo li o istom SDP-u, ili je problem kriterij macho muškarčina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije