Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snalažljivost

Talijan se "ulogorio" ispod nadvožnjaka na parkiralištu

Talijan kampira na parkiralištu
Barila Gorilla
22.09.2011.
u 13:58

Bez imao ustezanja raširio je svoj mali pokretni šator na krovu automobila. Zanimljivo je da se nitko nije usudio prekinuti mu san

Domišljati talijanski turist smislio je kako jeftino prespavati i tako uštedjeti pokoji euro tijekom odmora u Hrvatskoj. Premda noćenje na riječkom parkiralištu Brajdica i nije neka atrakcija, s obzirom na to da se nalazi ispod nadvožnjaka, stranac je ipak upravo ondje odlučio "ubiti oko".

Bez imalo ustezanja raširio je svoj mali pokretni šator na krovu automobila. Zanimljivo je da se nitko nije usudio prekinuti mu san, a kamoli naplatiti kaznu zbog kampiranja na nedopuštenom mjestu.

Komentara 19

Avatar tkozna
tkozna
14:30 22.09.2011.

Hm možda griješim, ali ja ne vidim kampiranje. Da je spavao na oborenim sjedištima jel bi i to bilo kampiranje? Da li je kampiranje kada vozači velikih kamiona spavaju u svojim kabinama ili vozači autobusa u posebnim kabinama u autobusu.? Mislim da su novinari podlegli sveopčoj histeriji u lovu na prekršitelje zakona. Zato pustite čovjeka neka spava, a ovi što\" kampiraju u kartonskim kutijama i po klupama u parkovima, što shopingiraju po kantama za otpatke\" bi bili sigurno tema za ozbiljne novine.

OB
-obrisani-
14:32 22.09.2011.

sto bi budili coveka? koliko vidim parkirao je na propisnom mjestu i vejrojatno je regulisao parking. sto bi mu onda plus naplacivali i sto bi ga budili? ovo je vec davno prevazidjena stvar, sator na krovu. to je normalna stvar i jako je prakticno. a vi lopingeri jedni jos biste krali od turista jos vise! mesto se radovati da imamo takve fine turiste i neke atrakcije, vi bi ga budili i zezali.

PG
praseca gripa
14:36 22.09.2011.

Meni je ovo simpaticno i sasvim u redu! Izvanredna ideja i mislim da se nije ogrijesio o nijedan zakon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije