Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
heroj napada

Taksist koji je vozio teroriste pa o tome obavijestio policiju musliman je iz Maroka

Bruxelles napad
Foto: Reuters/PIXSELL
26.03.2016.
u 17:44

Taksist je policiji kazao kako ih je pokupio ispred zgrade u četvrti Schaerbeek u sjevernom Bruxellesu te im rekao sve što je čuo i vidio tijekom vožnje

Vozač taksija koji je odvezao teroriste iz Bruxellesa na mjesta napada svojim je herojskim činom vjerojatno spriječio dodatne terorističke napade i policiju odveo na trag teroristima. Heroj taksist čuo je jednog muškarca kojeg je vozio kako bijesno priča o američkoj agresiji na Islam pa je zbog toga posumnjao da u svom taksiju vozi teroriste, piše Independent

A kada je nedugo nakon što je muškarce ostavio u zračnoj luci čuo za napade na vijestima, odmah je nazvao policiju i ispričao im da je on vozio teroriste. Policiji je kazao kako ih je pokupio ispred zgrade u četvrti Schaerbeek u sjevernom Bruxellesu te im rekao sve što je čuo i vidio tijekom vožnje. 

Teroristi su, naime, iz stana izašli s pet crnih torbi, a taksistu nisu dali da im pomogne staviti ih u automobil. Kada su vidjeli da im ne stane svih pet torbi u vozilo, dvije su vratili u stan. 

Vozač taksija je zbog svoje sigurnosti odlučio ostati anoniman, no sada je otkriveno kako se radi o muslimanu marokanskog podrijetla. 

Zahvaljujući taksistu policija je lako pronašla stan u kojem su živjeli teroristi te u njemu našla zastavu Islamske države, detonatore te 15 kilograma eksploziva. 

>> Belgijska policija možda ima i trećeg počinitelja napada u bruxelleskoj zračnoj luci 

Komentara 12

ZL
zlako
18:12 26.03.2016.

Sretan Uskrs! Djeco Božja želim vam Ja koji sam Boga upoznao.Bog je ljubav bez granica a mi smo dio njega i te ljubavi.Zakopajte sjekire neprijateljstva i uživajte u ljubavi Božjoj,u ljubavi Očeoj,u ljubavi našeg oca prema nama.

MR
Mr. Right
18:12 26.03.2016.

Muslimanska posla , da je htio sprijecit napade mogao je uradit bilo sta da pokusa sprijeciti napade a nije uradio bas nista . Nego je nazvo policiju kad je sve bilo gotovo, a to je uradio jer je znao daje znao da ce ge policija i onako nac. I da zavrsim sa tim nije on nikoga spasio , niti je pokusao spasiti , Njega treba dobro ispitati dali je imao ikakvu vezu sa teroristima prije napada i ako jest optuzit ga za suradnju sa teroristima .

amo_ća
18:17 26.03.2016.

Kakvo cudo tamo nac muslimana puno ih je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije