Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNI IZLAZAK

Otišla na spoj preko Tindera - pronašli je mrtvu

Foto: Facebook/Lincoln Police Department
1/3
05.12.2017.
u 17:55

Sydney je službeno proglašena nestalom 16. studenog kada se nije pojavila na radnom mjestu u prodavaonici Menards.

Djevojka (24) iz Nebraske pronađena je mrtva nakon što je nestala prošlog tjedna. Radi se o Sydney Loofe koja je kobnog 15.11. krenula na spoj dogovoren preko Tindera, a tijelo je pronađeno u ponedjeljak na ruralnom području okruga Clay.

Policija za nestanak i ubojstvo djevojke sumnjiči Bailey Boswell (23) i njenog cimera Aubrey Trial (51), no protiv nikoga još uvijek nije podignuta optužnica.

Sydney je na dan nestanka objavila fotografiju na kojoj je napisala kako je spremna za spoj, a policija tvrdi da je ona večer provela s Baily te da je to bio drugi spoj, javlja Daily Mail.

Prije nego su uhićeni prošlog tjedna, Trial i Boswell su objavili video na Facebook stranici gdje su tvrdili kako su tvrdnje da ne žele surađivati s policijom lažne te da su odmah zvali policiju nakon što su čuli da je Sydney nestala.

Boswell u videu navodi da je ona automobilom odbacila Sydney do svoje kuće nakon čega su konzumirali drogu. Tvrdi da je nakon toga planirala Sydney odbaciti kući, no ona je inzistirala da ju odveze do prijatelja.

- Nisam se s njom čula od tada - kaže Boswell u videu. 

Sydney je službeno proglašena nestalom 16. studenog kada se nije pojavila na radnom mjestu u prodavaonici Menards. 

Pogledajte i galeriju: Reutersove fotke godine

1/23

Komentara 5

Avatar bambin@
bambin@
22:50 05.12.2017.

Cimer od 51 godinu!? Majka sam dvije djevojcice,jedna od 5 godina i druga od 3 godine i odgajam ih jednako kako je mene mama odgajala. Za***i ti ovaj moderan odgoj i jos k tome dodaj pošasti interneta.

BA
barbika1
21:51 05.12.2017.

E jadna joj, njezina majka

OB
ObrenM
07:43 06.12.2017.

Sve zlo dolazi od droge.Njena cimerica olako kaze- konzumirali smo drogu.Jucer citamo o balavcu,koji je nosio u sebi preko kila droge,a sad cujemo kako njegovi naricu nad njegovom sudbinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije