Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to je moguće

Svodnik i prostitutka opljačkali 82-godišnjeg klijenta

prostitucija
AFP
08.03.2010.
u 14:04

Svodnik S. R. (34) i prostitutka sumnjiče se za razbojstvo jer su napali starca i ukrali mu 2700 kuna koje je imao uza se čim je ušao u stan na Fallerovom šetalištu u Zagrebu.

ZAGREB - Starac (82) dogovorio se za cijenu i seksualne usluge s prostitutkom D. D. (27), koja mu je 1. studenoga prošle godine prišla na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a nedugo zatim ozlijeđen i bez novca izašao je iz njezinog “poslovnog” stana na Fallerovom šetalištu.

Svodnik S. R. (34) i prostitutka sumnjiče se za razbojstvo jer su napali starca i ukrali mu 2700 kuna koje je imao uza se čim je ušao u stan na Fallerovom šetalištu, a S. R., koji je i prije, doznajemo, podvodio žene i švercao ljudima, osumnjičen je i za podvođenje. U zadnje dvije godine prisiljavao je D. D. na prostituciju i oduzimao joj sav “zarađeni” novac.

Nakon obrade, S. R. je uz posebno izvješće odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a protiv D. D. je podneseno izvješće Državnom odvjetništvu.

Komentara 2

RA
razočarani1
15:14 08.03.2010.

baš me zanima koji je IQ žene????

XX
xxxxx59
18:44 08.03.2010.

I opet je zena kojoj fali mozga! A koji je psihicki poremecaj ogranicenog maco frajera bolesnika koji drzi zene pod svojom kapom Makroa batinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije