Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZROK SE ISTRAŽUJE

Svjedok teške prometne nesreće u Čazmi: 'Mislio sam da ih je barem dvoje poginulo'

Foto: Željko Rukavina/24sata
27.09.2020.
u 14:09

Svi putnici su mlađe životne dobi, a četvero ih je teže ozlijeđeno.

U prometnoj nesreći kod Čazme automobil probnih splitskih registracija, u kojem se u tom trenutku nalazilo petero ljudi, sletio je jutros s ceste i udario u ogradu kuće na suprotnu stranu ceste. 

Nakon nesreće putnici prevezeni su u bjelovarsku bolnicu. Svi oni su mlađe životne dobi, a četvero ih je teže ozlijeđeno. Kako neslužbeno doznaje 24 sata, navodno je riječ o lomovima ruku i nogu, no nitko od njih nije u životnoj opasnosti. 

- Odmah sam izašao van, mislio je da je barem dvoje poginulo jer su svi bili u nesvijesti. Vozača i suvozača su vatrogasci vadili iz auta jer su ostali prikliješteni u autu - kazao je vlasnik kuće u čijoj ogradi je završio BMW.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, mladi ljudi su se vraćali s rođendana. 

- Čula sam jedno jako čudan zvuk prije udarca i kroz prozor sobe dnevnog boravka sam vidjela kako je auto završio u ogradi. Automatski sam uzela mobitel i zvala 112.  Dok sam shvatila gdje je bio tko... Jedna djevojka je bila kraj dječjeg trampolina, dvoje je ostalo prikliješteno u autu, jedan na suprotnoj strani grabe, a petog sam vidjela na kamenjaru kod ljuljačke. Vozač i suvozač ostali su prikliješteni - ispričala je svjedokinja nesreće, piše 24sata. 

Uzrok se još uvijek istražuje. 
 

Ključne riječi

Komentara 7

TH
thaly16
19:39 27.09.2020.

Opet balavander u BMW-u. Bravo roditelji.

Avatar Ninja1
Ninja1
16:55 27.09.2020.

Misliti je drek znati.

DU
Deleted user
16:52 27.09.2020.

Imali su školicu - Zakoni fizike u praksi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije