Naslovnica Vijesti Crna kronika

Svjedok: Beskućnik sam i alkoholičar. Ne sjećam se

Davor Cillar ostao je pri iskazu koji je dao tužiteljstvu. Dobio je 500 kuna da osnuje tvrtku
06. prosinca 2016. u 19:14 2 komentara 2477 prikaza
19.09.2016., Zagreb - Zupanijski sud, dolazak Josipa Klemma na sudjenje zbog optuzbi za utaju poreza.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

– Ja sam beskućnik i alkoholičar i ničeg se ne sjećam osim da sam davao iskaz na tužiteljstvu. Ostajem pri tom iskazu – kratko je jučer u sudnici zagrebačkog Županijskog suda kazao Davor Cillar, koji je sjeo na klupu za svjedoke u postupku koji se voda protiv Josipa Klemma zbog utaje oko 600.000 kuna poreza.

U iskazu koji je dao tužiteljstvu Cillar je kazao kako je dobio 500 kuna. Taj novac dobio je da bi osnovao tvrtku i bio njezin direktor. Tvrtka je, kao i sve ostale koje se navode u optužnici, izdavala račune za nepostojeće usluge, a to je bio način na koji je, tvrdi tužiteljstvo, od veljače 2005. do ožujka 2007. izvlačen novac iz Klemmove tvrtke. 

>> Bio je zvijezda Arsenala i Engleske, a sada je alkoholičar i beskućnik

>> Pritvoren jer je napao i orobio beskućnika

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • rikavac:

    haha hahah dobio 500 kuna da osnuje tvrtku i bude direktor?! Kad su novcane transakcije u pitanju zar direktor ne potpisuje naloge? Ako je Klem potpisivao umjesto njega onda treba i djelatnike banaka tuzit kako su zaprimale uplatnice i isplacivali ... prikaži još! novce ako nije valjan potpis?

  • Deleted user:

    zna klemm s kim treba sklapati poslove....lik je bez posla i stana..sad kad ode u buksu...evo..obroka, besplatan stan i zdravstvena njega...a alkohol, cigarete i mjesečna lovica dođu preko....gazde