Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko u Požegi

'Svi znaju da premijer čita Šegrta Hlapića, ali ne i da zna svoj posao'

karamarko (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/5
12.05.2013.
u 22:54

Karamarko je poručio da kriminalu više nema mjesta u stranci te da su poštenje i iskreno domoljublje vratili nazad u stranku

Požeško – slavonski HDZ održao je središnji predizborni skup u pješačkoj zoni u Požegi na kojem je gost bio i predsjednik stranke Tomislav Karamarko.

Karamarko je poručio da kriminalu više nema mjesta u stranci te da su poštenje i iskreno domoljublje vratili nazad u stranku. Upozorio je da je sadašnja vlast duboko zavukla ruke u džepove građana te da je stanje svaki dan gore, a u prilog tome ide i sve brži odlazak mladih iz Hrvatske. Prošle godine otišlo ih je čak 15.000.

- Premijer se potrudio da svi saznaju da čita Fromma, Freuda i Šegrta Hlapića, ali ne da zna i svoj posao. Dosta je ovakve lažne socijaldemokracije u Hrvatskoj – poručio je Karamarko.

Nakon obraćanja požeškog čelnika Ante Šolića nazočnima se obratio i županijski predsjednik Franjo Lucić. Podsjetio je da je HDZ-e napravio sve što je prije četiri godine obećao osim onih projekata koje je zakočila SDP- ova državna vlast.

-Glavni krivac za to je požeški gradonačelnik Ronko koji koči razvoj naše županije. Nemamo brzog izlaza na autocestu zbog toga smo odlučili izgraditi brzu cestu s tunelom kod Brestovca s kojom bi za 10 minuta bili na autocesti. Ishodili smo za nju lokacijsku dozvolu, ali dolaskom SDP-ove vlasti Ronko je kazao da ta cesta nama ne treba s izgovorom kako ova Vlada nema novaca za nju, a za sve ostale ceste se ima – kazao je Lucić.

Vedran Neferović, kandidat za požeškog gradonačelnika kazao je da je proteklo vrijeme u Požegi obilježeno s nedostatkom vizije, znanja i sposobnosti.

-Imali su mogućnosti iskoristiti predpristupne fondove, a nisu iskoristili ni jedan euro. Da bi Požega bila uspješna potrebni su joj novi mladi ljudi koji će zajedno timski raditi na razvoju ovog grada. Cijela gradska politika svela se na jeftino kupovanje glasova socijale, na ucjene, podjelu, razdor, prijetnje, na mizerne novčane potpore koje vrijeđaju dostojanstvo sugrađana, naših umirovljenika. To više ne želimo – poručio je Neferović.

Sadašnji župan i nositelj liste za županijsku Skupštinu Marijan Aladrović nabrojao je brojne projekte koji su realizirali dok je kandidat za njegovog nasljednika Alojz Tomašević, general u mirovini, najavio pobjedu i angažiranje na dolasku investitora u županiju što će osigurati njezin razvoj i nova zapošljavanja.–Moji roditelji su imali 11-ero djece, a svih nas osam sinova je ministriralo pa tako i ja. Majka je vjerovala da ću postati svećenik, a to znači i župnik, nisam postao župnik, ali ću postati župan – poručio je Tomašević.

Ivan Tepeš, u ime HSP dr. A. Starčević, koalicijskog partnera HDZ-a poručio je da će za tjedan dana \'pomesti\' crvenu opciju od Dubrovnika do Iloka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije