Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna scena

Svi u čudu gledali tko se to vozi na krovu automobila koji je jurio autocestom

mačka na autu
Foto: Screenshot
1/2
24.05.2018.
u 11:29

Obitelj Ronde Rankin na automobilu ispred njih primijetila je nešto vrlo neobično

Nevjerojatan trenutak zabilježila je kamerom žena po imenu Ronda Rankin na autocesti u američkoj saveznoj državi Nebraski u blizini grada Omahe.

Ona je vozeći se sa svojom obitelji na automobilu koji je vozio ispred njih snimila mačku kako se vozi na krovu iako je automobil jurio gotovo 100 kilometara na sat.

Mačka je mijaukala i tresla glavom dok se pokušavala održati na krovu automobila, a kada su to primijetili, suprug Ronde Rankin trubio je vozaču ne bi li se zaustavio i spasio nesretnu životinju.

Mačku je na krovu prvo primijetila Rondina kći koja je rekla majci što je vidjela, no ona joj prvo nije vjerovala misleći da je riječ o rakunu.

– O, Bože, pa to je mačka – rekla je Ronda kada su se približili vozilu.

Nakon nekoliko trenutaka, obitelj Rankin uspjela je dozvati osobe iz automobila pa su se odmah zaustavili. Kasnije su doznali kako je bila riječ o mačku pod imenom Rebel koji je vraćen vlasnicima te nije pretrpio nikakve ozljede.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
07:46 25.05.2018.

Jesenti milu bigulicu, hitno treba organizirati referendum za postavljanje Lubina Karolinice na mjesto Večernjakove glavne i odgovrne urednice. Tad će čitatelji garant uživati u čitanju najaktualnijih domaćih i svjetskih vijesti. Mašala..

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:07 24.05.2018.

karolina karolina

Avatar maxist
maxist
15:51 24.05.2018.

micek na izletu..........Jerry zapalil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije