Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriveno blago

Mislili da im je u dvorištu zakopana razvodna kutija, iznenadilo ih ono što su otkrili

zakopan sef
Foto: Screenshot
1/3
17.05.2018.
u 10:12

Matthew i Maria Colonna Emanuel ostali su u šoku kada su shvatili da nije riječ o kutiji s kabelima već o sefu

Matthew i Maria Colonna Emanuel, bračni par sa Staten Islanda u SAD-u, oduvijek su znali da u dvorištu između drveća imaju zakopanu metalnu kutiju, za koju su mislili da je kutija s kabelima za struju.

Sve dok jednog dana nisu odlučili urediti svoje dvorište i zamijeniti ukrasno drveće.

Unajmili su dizajnera za okoliš koji je odlučio izvaditi kutiju koja mu je smetala pri sadnji biljaka. Tek tada je otkriveno kako nije riječ o razvodnoj kutiji već o sefu koji je godinama skrivao blago vrijedno 52.000 dolara.

Foto: Screenshot/reuters

Sef je bio pun novca, raznog prstenja i ostalog zlatnog nakita, a u njemu se nalazio i komadić papira s adresom njihovih susjeda.

– Prvo sam pokucao na susjedova vrata i pitao ih je li ih ikada netko opljačkao, a oni su rekli da jest – ispričao je Matthew Colonna Emanuel.

Prema policijskom izvješću, sef je ukraden iz doma njihovih susjeda u pljački koja se dogodila dan poslije  Božića 2011. godine.

Iz nepoznatog razloga kradljivac je odlučio sef zakopati u susjedno dvorište, a obitelj Colonna Emanuel sedam godina kasnije susjedima je vratila ono što im je bilo ukradeno.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar rubinet
rubinet
12:52 17.05.2018.

"da nije riječ o kutiji s kablovima već o sefu".... Kojim "kablovima" ? Kablovi su posude..vjerojatno ste htjeli reći kabeli ..no danas svatko može pisati za novine. ..pa čak i polupismeni ljudi. .stoga proučite malo:. kàbao (drvena posuda) množina kàbli/kàblovivi kabel(izolirani električni vodič )množina kabeli

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
13:44 17.05.2018.

Dan iz Božića je Štefanje ili Stjepanovo

Avatar Roy Bean
Roy Bean
15:29 17.05.2018.

Karolina je bila najbolja u osnovnoj školi. Najbolja u prepisivanju glupih tekstova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije