Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Profesor studentici na satu biologije otkrio šokantnu istinu o njezinu ocu

Roditelji tinejdžerice, objavila je studentica, zbog ovog otkrića sada se razvode
04. ožujka 2018. u 18:41 29 komentara 47886 prikaza
Djevojka
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/2

Jedna je tinejdžerica na najgori mogući način doznala da čovjek za kojeg je cijeli život mislila da joj je otac, to zapravo nije, a njezina priča ovih se dana širi internetom.

Jocelyn Morffi Nakon sedam godina Učiteljica objavila ovu fotografiju s vjenčanja pa dobila otkaz u katoličkoj školi

Na Twitteru ju je podijelila studentica Anya Hettich sa sveučilišta Kalifornija, gdje se slučaj i dogodio.

Naime, na satu biologije studenti su testirali krvne grupe te provjeravali podudaraju li se krvne grupe s krvnim grupama njihovih roditelja.

Otac djevojke bio je krvna grupa 0, majka joj je bila krvna grupa A, a ona sama je nosila krvnu grupu AB. Profesor joj je potom rekao kako je takva kombinacija krvnih grupa u obitelji nemoguća te da obavezno razgovara sa svojim roditeljima o tome pa da mu kaže prave informacije.

Kada se djevojka idući put vratila na sat biologije, pred cijelom grupom od 243 studenta ispričala je kako joj je majka imala aferu sa suprugovim polubratom koji je bio pravi otac tinejdžerice.

Djevojku je, dakle, zapravo odgajao njezin stric, a ne biološki otac, dok je njezina majka 21 godinu skrivala istinu.

Roditelji tinejdžerice, objavila je studentica, zbog ovog otkrića sada se razvode.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Djevojka
1 / 30
Mnoge šokantne ili smiješne fotografije objavljene na društvenim mrežama u kratkom roku postanu viralne zahvaljujući brojnim lajkovima i komentarima. Upravo neke od njih donosimo vam u našem pregledu.
djeci izdepilirale obrve Optužuje odgojiteljice Majka došla po curicu (2) u vrtić pa ostala u šoku: Ovo se nikada ne smije ponoviti! mladenka Dvije godine nakon vjenčanja Policija objavila ovu fotografiju mladenke na Facebooku, ona tek tada saznala što se dogodilo Emma Perrier Kao u sapunici Zaljubila se u ovog ljepotana, otkrila pravu istinu o njemu, no ovakav rasplet nije očekivala
SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
 • Avatar Ada
  Ada:

  Divne su te društvene mreže! Omogućuju svakoj bolesnoj egoističnoj individui da pred cijelim svijetom objavi najveću sramotu vlastite obitelji!

 • reborn:

  Znanost se pokazala politički nekorektnom prema ovoj djevojci... Činjenice su bile brutalne, a ne sladunjave kao priče njezine majke...

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Tja, kaj se more. Jako moderno , napredno i poticajno jer je iz Amerike. Zato im i trebamo tomu težiti svim silama i na svaki način.