Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Islamska pravila

Sve ostavila zbog muža, a on uskoro poželio i drugu ženu

Amy Robson i Noby
01.06.2010.
u 16:37

Amy se s Egipćaninom Nobyjem vjenčala u prosincu 2007. godine. Prije toga je pobjegla od kuće i dva mjeseca provela tražeći ga.

Britanka Amy Robson naučila je životnu školu nakon što je zbog ljubavi pobjegla od kuće, a potom se potpuno razočarala i vratila natrag, piše Daily Mail.

Amy se s Egipćaninom Nobyjem vjenčala u prosincu 2007. godine. Prije toga je pobjegla od kuće i dva mjeseca provela tražeći ga. Čak su i njezini roditelji došli u tu zemlju ne bi li je nagovorili da se vrati kući.

- Sve što želim jest udati se, biti njegova supruga i imati njegovo dijete - rekla je djevojka koja se za samo 12 sati zaljubila u mladića.

Problemi su počeli kad se Noby nakon dvije godine poželio oženiti još jednom djevojkom, što je jako razočaralo Amy pa je napustila Egipat i vratila se u svoj grad Carlisle u Velikoj Britaniji.

- Ovo je bila najveća greška u mom životu i tako mi je drago što sam ponovno kod kuće - rekla je Amy nakon što je podnijela zahtjev za razvod braka.
- Mislila sam da ću imati savršen brak. Voljela bih da više nikad ne odem u Egipat. Za sve sam sama kriva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije