Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbačena na magistrali

'Sve je to farsa, još nam se nisu javili iz Croatia busa'

06.08.2015.,Zagreb - Marina Surucic Kic s kcerkom Janom koju je vozac Croatia busa izbacio iz autobusa nasred magistralne ceste. Jana je imala povratnu kartu Cazmatransa, no dispecerka Croatia busa dvaput je telefonski rekla majci da s tom kartom moze uci
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
17.08.2015.
u 08:16

Vozač autobusa Croatia busa početkom kolovoza je nasred ceste izbacio djevojčicu iz vozila jer nije imala ispravnu kartu

Niti tjedan dana nakon što su iz Croatia busa priopćenjem iskazali žaljenje zbog incidenta te obavijestili javnost da su vozača koji je djevojčicu Janu Kic (12) izbacio iz autobusa na magistrali, nitko iz Croatia busa nije kontaktirao obitelj Kic i ispričao im se. Podsjetimo, vozač Croatia busa početkom kolovoza iz autobusa za Zagreb izbacio je djevojčicu jer nije imala ispravnu kartu. Nakon toga iz Croatia busa su se ispričali, ali su istovremeno krivnju za incident svalili na roditelje.

– Mislim da je to njihovo priopćenje čista farsa. Iskreno rečeno, sumnjam i da je istina da su otpustili vozača jer nigdje nisu priložili bilo kakav dokaz ili dokument kako bi se javnost uvjerila u istinitost njihovih riječi – ogorčeno je jučer kazala Marina Suručić Kic. Na razgovoru s direktorom Croatia busa, Markom Zelenikom, u međuvremenu je bila i Janina razrednica. Kratko su joj tek kazali "vidite što smo pripremili Jani", pokazujući joj besplatnu godišnju kartu za sve relacije Croatia busa. Kako ističe majka, Jana se zbog incidenta više ne namjerava voziti autobusima Croatia busa, ali ako su već imali namjeru pokloniti joj kartu, trebali su roditelje osobno obavijestiti o tome. Što o tome misli šef Zelenika, nismo doznali jer nam do zaključenja broja nije odgovarao na pozive.

>>Croatia Bus: Otpustili smo vozača, ali početak problema su roditelji

>>Vozače kamiona i buseva uvozit ćemo iz Srbije i BiH, naši idu u Njemačku

Komentara 63

DU
Deleted user
08:33 17.08.2015.

Mama daj se skuliraj i nemoj više to jadno maloljetno dijete maltretirati.

MI
mica1111
08:30 17.08.2015.

...ajojjj dosta više te karte...sad ćem o tm slušati do Nove godine...a i ta mati se zaintačila...ako nisu nazvali oni,nazovi ti njih...i još hoće odmazdu...

NE
nemesisdns
08:30 17.08.2015.

Koja farsa je sta ova zena djete vuce po novinama i portalima radi ovog sanja, i koja javnost bi htjela vidt dokaze o otkazu vozaca, cisto se nadam da nije dobio otkaz. Ja bih ju sad prijavio socialnoj sluzbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije