Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Noro Nogalo:

'Svaki put provjeravam auto da mi ne bi namjestili neku drogu'

Boro Nogalo
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
14.01.2020.
u 08:10

Jedina mjerodavna inspekcija je Ministarstva zdravstva i HZZO-a. Ako oni kažu da je sve u redu, zašto takav mjerodavan dokument ne izlazi u javnost, pita se smijenjeni ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak

Kao što sam i rekao, žele mi namjestiti svakakve afere pa su tako počeli i nadriliječništvom, što je inspekcija pokazala da je glupost. Čekam kad će me optužiti za prostituciju, pedofiliju pa možda čak i za drogu. Svaki put provjeravam svoj auto kako mi ne bi namjestili neku drogu – rekao je za 24 sata dr. Boro Nogalo, smijenjeni ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak.

Ponavlja kako je cijela priča oko njegove smjene apsurdna.

– Jedina je mjerodavna inspekcija Ministarstva zdravstva i HZZO-a. Ako oni kažu da je sve u redu, zašto takav mjerodavan dokument ne izlazi u javnost. Drago mi je što taj zapisnik opovrgava nevjerojatne optužbe koje mi se stavljaju na teret i nije mi jasno, ili mi je zapravo sve jasno, da se taj zapisnik toliko dugo čuva i ne iznosi u javnosti. Mora postojati dublja stvar zbog tog skrivanja zapisnika. Postavlja se pitanje je li to projekt bolnice u Blatu jer u Povjerenstvu za tu bolnicu su i profesorica Ana Stavljenić Rukavina i ministar Kujundžić – kaže Nogalo.

Pita se kome odgovara situacija da se jedna mala uspješna bolnica devastira.

– Dok sam bio ravnatelj, preko raznih posrednika nudile su se razne konzultantske firme, ali i građevinske koje su bile zainteresirane za rad s našom bolnicom, među njima je bila i konzultantska firma Ane Stavljenić Rukavine, bliske suradnice gradonačelnika Bandića. Svima sam napomenuo da tražim najvišu razinu kompetencija i tako ih redom odbijao. Želio sam najbolje za bolnicu jer smo se jako namučili oko dobivanja projekata – rekao je dr. Nogalo. 

VIDEO dr. Boro Nogalo o otkazu

Komentara 37

BE
beee
08:33 14.01.2020.

ima čovjek pravo banda i mafija je to

TM
trade_mark
08:48 14.01.2020.

zašto takav mjerodavan dokument ne izlazi u javnost? zato jer jedan hercegovac čuva leđa drugom hercegovcu. eto zato.

DU
Deleted user
08:49 14.01.2020.

Ministar otvoreno kaže da je pokušao zaustaviti projekt i prenamijeniti sredstva EU za svoj projekt u Blatu. Zastrašujuće iz 2 razloga: 1.) Htio je iskoristiti tuđu ideju i trud 2.) Kronično nepoznavanje funkcioniranja fondova EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije