Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajna majka

Svaki put kad dođe na grob svoje kćeri, gleda i lice njezinog ubojice

Marija Canjko
Foto: Davor Javorović/Pixsell
04.06.2019.
u 21:10

Valeriju Canjko (23) 1995. godine ubio je njezin bivši zaručnik Branko Mati (33) kada je u Uredu za prognanike i izbjeglice u Osijeku gdje je Valerija radila, aktivirao bombu

Svaki puta kada posjeti grob svoje ubijene kćeri, Marija Canjko (66) gleda i lik njezinog ubojice.

Naime, 23-godišnju Valeriju Canjko 1995. godine ubio je njezin bivši zaručnik Branko Mati (33) kada je u Uredu za prognanike i izbjeglice u Osijeku gdje je Valerija radila, aktivirao bombu.

Naime, Valerija je s majkom Marijom te mlađim bratom i sestrom bila prognanica iz Petlovca u Baranji i živjela u prognaničkom naselju u Čepinu, kao i njezin zaručnik koji je tada bio hrvatski vojnik.

– Branko je došao u njezin ured, imao je bombu koju je aktivirao, bacio joj u krilo dok je sjedila na stolici, sjeo je na nju i zagrlio je. Oboje su poginuli – prisjetila se majka, pišu 24 sata.

Prije nekoliko godina, Brankova obitelj njegovo je tijelo iz grobnice u Osijeku premjestila n a mjesno groblje u Petlovcu gdje je pokopana i Valerija, a sada ih dijeli samo jedno grobno mjesto.

Ključne riječi

Komentara 1

YU
YuBastards
06:41 05.06.2019.

Sada barem moze pljunuti na njegov grob svaki put kada ide svojoj kceri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije