Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u Hrebincu

Svađao se i tukao, zabijao Opelom u Mercedes, pucao, a na kraju mu našli i drogu

zatvor
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
20.12.2016.
u 15:20

Sve je počelo oko 1 sat u Hrebincu, kada se S.F. verbalno sukobio s 59-godišnjakom na Hrebinečkoj cesti

Droga, općeopasna radnja, prijetnja, ilegalno posjedovanje oružja... Zbog svega toga prijavljen je S. F. (36), a navedena kaznena djela zbog kojih se sumnjiči počinio je 18. prosinca.

Sve je počelo oko 1 sat u Hrebincu, kada se S.F. verbalno sukobio s 59-godišnjakom na Hrebinečkoj cesti. Nakon sukoba i svađe, S.F. je ušao u Opel Vectru, a kada je 59-godišnjak ušao u svoj Mercedes, namjeravajući otići kući, S.F. je prednjom stranom Opel Vectre više puta udario u stražnji dio Mercedesa. To mu nije bilo dovoljno pa se fizički sukobio s 31-godišnjakom i 27-godišnjakom, koji su obiteljski povezani s 59-godišnjakom. Zaprijetio im je da će ubiti 59-godišnjaka te je vikao da ide kući po pištolj, nakon čega je sjeo u vozilo te se odvezao s mjesta događaja.

No nedugo nakon toga S.F. se uvezao u nezaključano dvorište ispred obiteljske kuće 59-godišnjaka te je ponovo Opel Vectrom udario u stražnji dio Mercedesa. U tom trenutku u Mercedesu nije bilo nikog, a S.F. je nakon udaranja u vozilo, izašao iz Opel Vectre držeći u ruci pištolj marke Mauser. Krenuo je prema zatvorenim i zaključanim vratima kuće 59-godišnjaka gdje je ponovo smrću prijetio 59-godišnjaku, da bi potom i zapucao iz pištolja. U tom trenutku su iz kuće izašli 31-godišnjak i 27-godišnjak koji su se ponovno sukobili sa S.F. a dok je to naguravanje trajalo, na mjesto događaja je stigla i policija.

S.F. je na kratko uspio pobjeći, no policija ga je uskoro našla i privela. Pretražili su mu kuću te su otkrili i “djelatnost” kojom se S.F. potajice bavio. Naime, imao je opremu za uzgoj i proizvodnju marihuane, a nađeno je i nešto stabljika te droge. U poslu s marihuanom pomagao mu je I.K. (28) koji je također uhićen. Obojica su privedena na policiju, a vjerojatno im slijedi i dovođenje pred suca istrage radi određivanja istražnog zatvora.

>> Razbio nos 14-godišnjaku koji mu je maltretirao sina

Komentara 2

Avatar Peterančan
Peterančan
15:40 20.12.2016.

Kaj se opel ili mercedes ne pišu sa velikim početnim slovom? Danas novinar stvarno more biti svaka šuša.

ZA
zambezi
20:10 20.12.2016.

Peterančan,mogu ti reć da je to vrlo bitno,ako ne i najbitnije u ovom članku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije