Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE

Kasalo, bivši nogometaš Dinama, na klupi za optuženike

Vlado Kasalo
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
12.12.2016.
u 07:00

Vladi Kasalu sudi se jer je s dvojicom prijatelja u wellness centru istukao Marka V. jer je iz saune izbacio muškarca koji je navodno masturbirao

– Ležala sam u sauni kada je ušao i počeo me provocirati. Sjeo je preko puta mene, šutio i gledao me. Zatim me pitao treba li me osvježiti, da će to napraviti tako da me dotakne rukom. Onda je počeo govoriti da je već nekoliko puta bio u ovom wellnessu sa suprugom i da su me komentirali. Nisam odgovarala na provokacije, samo sam ustala i krenula van. Dok sam izlazila, pogledala sam ga i vidjela kako masturbira. Bila sam šokirana pa sam otišla na recepciju dežurnoj djevojci reći što se događa – dio je iskaza koji je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu dala Ksenija G. (44) u postupku koji se vodi protiv bivšeg nogometaša Dinama Vlade Kasala (54) koji je optužen zbog sumnje da je s još dvojicom prijatelja u wellness centru hotela Sheraton u svibnju 2013. godine pretukao Marka V. (38).

Prema optužnici, do tučnjave je došlo jer je Marko V. izbacio iz saune muškarca koji je masturbirao pokraj njegove prijateljice Ksenije G.

>> Kasalo optužen jer je pretukao muškarca u wellnessu Sheratona

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
07:52 12.12.2016.

poznati narkoman i junačina... istukao ženu i sa dvojicom prijatelja jednog muškarca... tu možda lobotomija pomogne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije