Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASOVNA TUČNJAVA

U centru Dubrovnika: Amerikanci, Francuz i Argentinac sukobili se s Hrvatima, ozlijeđen i policajac

Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
26.09.2016.
u 18:01

Što je bio povod tučnjave?

Na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, u petak 23. rujna oko 1:40 sati došlo je do verbalnog i fizičkog sukova između stranih i hrvatskih državljana koji su tom prilikom lakše ozlijeđeni, prenosi Dubrovački vjesnik.

Dvoje državljana SAD-a, državljanin Francuske i državljanin Argentine osumnjičeni su za kazneno djelo tjelesne ozljede, dok se državljanin Argentine sumnjiči i za kazneno djelo napada na službenu osobu, utvrdila je dubrovačka policija kriminalističkim istraživanjem.

Naime, prilikom intervencije policijskih službenika argentinski je državljanin fizički napao službenika koji je također lakše ozlijeđen.

Svi strani državljani su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

>> Masovna tučnjava u Vukovaru: tukli se mladi Hrvati i Srbi

>> Tučnjava na konjičkom natjecanju: Jahač Ante Šimleša završio na Hitnoj, upravitelj hipodroma uhićen

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
18:41 26.09.2016.

Podnaslov: "Što je bilo povodom tučnjave?" Odgovora, naravno, nema u članku.

DU
Deleted user
20:20 26.09.2016.

Kakvo je to kazneno djelo "tjelesna ozljeda"?

SV
svitilnik
21:50 26.09.2016.

Opet podmetanje. Mislim da je ovo sustavno i smišljeno. Poznavajući hrvatske medije, ništa neuobičajno no sad i otvoreno podmetanje, rekli bi smišljena propaganda. Vrijeme je da se hrvatske institucije nadležne za ovo malo energičnije založe i otkriju ljude koji sudjeluju u ovoj protivhrvatskoj kampanji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije