Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomahnitali otac

Razbio nos 14-godišnjaku koji mu je maltretirao sina

policija
Foto: Reuters/Pixsell/Ilustracija
03.11.2016.
u 14:48

Muškarac je uhićen, a dječak hospitaliziran

Jedan je otac uhićen nakon što je napao i istukao 14-godišnjeg dječaka koji mu je maltretirao sina. Slučaj je zabilježen u gradu Stevenageu. Naime, otac dječaka došao je do škole i dječaku slomio nos te mu nanio ozljede po licu

Rođaci dječaka, koji inače ide u drugu školu, rekli su da je muškarac izjurio iz svoga automobila, gurnuo dječaka na tlo, udario ga i vikao da će ga ubiti. "On nije anđeo. Kao i svaki 14-godišnjak upada u nevolje, no ovo nije način na koji se treba postupati", kazali su, između ostaloga, svjedoci ovog događaja. Dječak je hospitaliziran, piše Metro. 

"Mi smo uhitili 52-godišnjeg muškarca iz Stevenagea. Sumnjičimo ga za napad", rekao je glasnogovornik policije. Iz škole su rekli su da je to stvar policije i da bi bilo pogrešno komentirati slučaj. Dodali su da oni svoje učenike potiču na to da se ponašaju pristojno. "Taj se incident dogodio izvan škole i nije uključivao naše učenike", poručili su djelatnici škole.

> > Požalio što je svakoga dana redovno išao u školu, nije izostao ni dana

Ključne riječi

Komentara 19

NE
Nemanadimak
15:22 03.11.2016.

svaka cast covjeku, da je cekao red i zakon sina bi mu unistili. ovako se bori za obitelj. skola i rodtelji bandita bi mu morali sada platiti sve troskove koje ce imati.

Avatar urbanjungle
urbanjungle
15:19 03.11.2016.

Bravo, poštedio je maltretiranje i trauma od krebila barem još desetoro djece.

Avatar petrolio
petrolio
15:34 03.11.2016.

neka ga je zveknuo, neki bolje ni ne zaslužuju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije