Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županja

Posvađao se s bratom pa ga usmrtio bocom

očevid
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/5
09.10.2014.
u 20:06

Prema neslužbenim informacijama Ivan (21) i Zoran (24) Vukorepa zajedno su pili kod stadiona NK Graničar poslije čega su se verbalno sukobili

Nakon verbalnog sukoba kojem je kumovao alkohol, u četvrtak je oko 18 sati u Županji brat usmrtio brata. Prema neslužbenim informacijama Ivan (21) i Zoran (24) Vukorepa zajedno su pili stadiona NK Graničar, a potom je Ivan bocom od rakije bratu presjekao arteriju na vratu i tako ga usmrtio. Doznajemo da su obojica trenirali na tom stadionu, jedan se bavio atletikom, a drugi gimnastikom.

Ivan Vukorepa javnosti je poznat još od prije nekoliko godina kada je u obližnjem Gradištu stradao Miroslav Tunjić. Oni su bili zajedno u društvu kada je druga skupina mladića pretukla Tunjića i ostavila ga na cesti poslije čega je na njega naletio automobi  Vukorepa je tada pobjegao i otrčao do Županje. Kako doznajemo od prijatelja, Ivan je burno reagirao svaki put kad bi netko spomenuo Tunjića.

Što je točno prethodilo večerašnjem krvavom sukobu zasad nije poznato, a više detalja bit će poznato nakon očevida.

>> Ubojicama Miroslava Tunjića ukupno 11 godina zatvora

>> Nasilnici koji su pretukli M. Tunjića (17) pušteni iz zatvora

>> Sin bombaš nožem izbo oca dilera na cesti jer mu je zatvorio dovod vode

Ključne riječi

Komentara 8

BS
bravo_sammir
21:31 09.10.2014.

Kg002 - pogresno ste se izrazili, samo poremecena osoba moze dici ruku na bilo koga.

MI
Mirnadob
22:09 09.10.2014.

To me posjeca na Biblijski izvjestaj, kad je Kain ubio svog brata Abela. Samo sto je Kain bio stariji,a Abel mladji,jadni roditelji sto su odgojili.

BL
blackmore
22:16 09.10.2014.

To mene ne posjecana bibliju,nego na balkan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije