Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Suprugu prvo napao nožem, pa trčao za njom sa sjekirom u ruci

krim policija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
16.01.2018.
u 13:39

Tužiteljstvo u optužnici traži i da se 65-godišnjaku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela

Muškarac (65) optužen je za pokušaj teškog ubojstva supruge, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku.

Tereti ga se da je 20. listopada u 9.15 u obiteljskoj kući u Breznici Našičkoj, tijekom svađe sa suprugom (66), koju je tijekom višegodišnjeg braka vrijeđao, fizički i psihički zlostavljao, zaprijetio da će je ubiti. Potom je uzeo kuhinjski nož kojim joj je zadao reznu ranu u predjelu desne strane vrata. Ona mu je uspjela oteti nož i pobjeći iz kuće, a 65-godišnjak je uzeo sjekiru te je potrčao za njom. Kada ju je sustigao uhvatio ju je rukom za vrat.

Držao joj je glavu u pognutom položaju te je sjekirom zamahnuo prema njoj. No žena mu se uspjela otrgnuti i pobjeći u susjednu kuću što je spasilo od sigurne smrti. Tužiteljstvo u optužnici traži i da se 65-godišnjaku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 9

NV
NV
14:16 16.01.2018.

Balkan

MI
miki45
11:36 10.02.2018.

uzmite zenama mobilne laptope i sve sto je sa internetom imacete Miran brak inace nema srece kada vidim koliko zene tipkaju kod doktora u ducanu na ulici kada voze telefoniraju ------pogledajte sto rade u internetu

BL
bljak007
14:14 16.01.2018.

Doživotno s njim u najstroži zatvor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije