Naslovnica Vijesti Crna kronika

Žrtva pucnjave u Zagrebu: Dragutin P. otprije je poznat policiji

Iz policije su priopćili da tragaju za još uvijek nepoznatim počiniteljem
14. siječnja 2018. u 12:45 2 komentara 4692 prikaza
Zagreb: U Rapskoj ulici propucan muškarac
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Tko je u subotu oko 13 sati pred caffe barom Momentto u Rapskoj 4a u Zagrebu pucao u Dragutina P. (45), još je uvijek nepoznanica. Zagrebačka policija okarakterizirala je događaj kao pokušaj ubojstva, a priopćili su i da tragaju za još uvijek nepoznatim počiniteljem.

MAKSIMIR Pokušaj ubojstva: Ranjeni muškarac je lani pokušao iznuditi 200 tisuća kuna

Dragutinu P. pomoć je pružena u Klinici za traumatologiju gdje je ustanovljeno da je teže ozlijeđen. Propucana mu je desna natkoljenica, a motiv ranjavanja nije poznat.

Zagreb: U Rapskoj ulici propucan muškarac
1 / 18
Zagreb: U Rapskoj ulici propucan muškarac

On je, inače, policiji poznat od ranije po imovinskim deliktima,a po svemu što je do sada poznato napadač je u njega ispalio jedan hitac. Preko puta caffe bara Momentto nalazi se dječji vrtić i igralište, no vrtić srećom nije radio jer je bio vikend.

Neposrednih očevidaca događaja nije bilo, a gosti kafića policiji su tek kazali da su čuli jedan hitac, koji ima je zvučao kao prasak petarde. Policija još nije otkrila ni tko je prošli tjedan na Maksimirskoj ispred kafića Baza pucao u Antuna K. kojem su propucane obje noge.

[video: 23435 / ] Zagreb: U Rapskoj ulici propucan muškarac Okršaj u Rapskoj Nova pucnjava u Zagrebu: upucao ga u nogu ispred kafića i pobjegao Pucnjava u Maksimiru Maksimir Pucnjava u Zagrebu: Muškarcu propucali nogu policija Upucan 33-godišnjak Pucnjava u Srinjanima, muškarac prebačen u bolnicu
  • domxerex:

    Znaju propucani, znaju jako dobro ali ako im je mila glava platiti će i šutjeti. Ne treba ih žaliti nikoga ni ovog jadnog piskarala koji ovo piše jer je sa upucanim išao na besplatno piće kao i sve novinarske nabiguzice. ... prikaži još! Pogledajte kako svi novinari vise po kafićima i obleću mafijaše i prave od njih neke "selebritije" u koje bi se kao trebala ugledati mladež jer dotični likovi imaju para i kao rade velike poslove. A novinari i pravnici sline za lovom kao napaljeni cucki.

  • lebar:

    jebena spika