Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Izvadio nož i ubo bivšeg prijatelja: 'Majica mu je bila sva krvava...'

Kašinska ulica
Google Maps
18.12.2017.
u 12:21

– Znali su oni u zadnje vrijeme psovati jedan drugoga, ali nikada nije došlo do fizičkog obračuna – kazuje svjedok događaja.

Sjedili su zajedno na terasi kafića i pili, a onda su se spustili niz stube i otišli malo dalje niz ulicu. Deset ili petnaest minuta poslije čule su se sirene, pojavila se hitna i odjurila u bolnicu s dečkom. Izgledao je kao da će umrijeti svakog trenutka, majica mu je bila sva krvava, govori svjedok pokušaja ubojstva koji se u nedjelju oko 20 sati odigrao pred kafićem u Kašinskoj ulici u zagrebačkim Sesvetama. 

Sve je počelo zbog djevojke?

Dvojica sudionika ovog događaja, obojica maloljetnici, poznaju se već dulje vrijeme. – Nekada su bili prijatelji, a onda su se među njima prije nekoliko mjeseci pojavile neke razmirice, znate kako je to među tim mladim usijanim glavama, mislim da je sve počelo zbog neke cure. Znali su oni u zadnje vrijeme psovati jedan drugoga, ali nikada nije došlo do fizičkog obračuna – kazuje svjedok događaja. 

Kašinska ulica
1/7

Tako su i u nedjelju navečer svi mislili da su dvojica maloljetnika s terase kafića otišla na ulicu kako bi međusobno popričala, ali situacija je ubrzo eskalirala. 

Izvadio nož i nekoliko puta u prsa ubo bivšeg prijatelja

Jedan je izvadio nož i nekoliko puta u prsa ubo bivšeg prijatelja koji se srušio na cestu. Napadač je, vjerojatno u panici, trčeći napustio mjesto događaja, dok su gosti kafića nakon početnog šoka pozvali hitnu i policiju.

Sreća je u nesreći da teško ozlijeđeni maloljetnik ipak nije u životnoj opasnosti, iako će neko vrijeme provesti u KBC-u Zagreb, gdje se trenutačno oporavlja.  Njegova napadača i bivšeg prijatelja policija je privela ubrzo nakon napada, a trenutačno nad njim provode kriminalističko istraživanje.

Komentara 7

N1
Nebitno.101
21:52 18.12.2017.

Prvo nije ga u prsa ubo nego u nogu i ruku drugo nisu se radi cure potukli inace kad pisete nesto ovakvo pokusajte ne srat hvala

Avatar babas
babas
18:35 25.01.2018.

U Bosni je povlačenje noža ili sikirice uobičajena stvar,to se uči od malih nogu.

BL
Blomberg
16:33 18.12.2017.

Nije ga ubo , nego ga je ubo'o u prsa , pa nismo u Bosni., ili ranio ga nozem u prsa, ili ozlijedio ga nozem u predjelu grudnog kosa, i to vise puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije