Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Super blok za odlične ocjene

Blok za učenje
VL
20.11.2014.
u 11:51

Na svim kioscima potražite radni priručnik pomoću kojeg će vaši školarci uspješnije učiti

Trenutno se vaši školarci nalaze u razdoblju života u kojemu im učenje čini sastavni dio svakog dana. Većini školaraca učenje stvara veliki problem. Najčešće učenje odgađaju do samog testa ili usmenog ispitivanja, a kad se napokon natjeraju na rad ne znaju od kuda početi. Vide mnoštvo crnih slova na bijelom papiru, imaju linearno napisane bilješke i čini im se kao da se nalaze u velikoj rupi bez dna iz koje se ne mogu izvući.

Često zapnu na jednom mjestu, i ne uspijevaju napraviti nikakav pomak. Kako bi izbjegao taj naizgled nerješivi problem osmišljen je ovaj radni priručnik za učenje. Ovo je alat pomoću kojeg vaš školarac može učiti lakše i uspješnije. Sada napokon imaju svog pomoćnika koji će ih voditi u učenju i pomoći im da gradivo smjeste tamo gdje se treba nalaziti.

Blok za učenje sadrži upute za učinkovitije čitanje i označavanje tekstova, prostor za bilješke, upute za izradu mentalnih mapa i prostor za njih te upute i prostor za izradu testova za provjeru znanja. Ovaj radni priručnik za učenje teorijskog gradiva na taj će način voditi vaše školarce u učenju i uz njihov trud i rad dati rezultate.

U prodaji na svim kioscima i na mondo.hr/blok-za-ucenje za samo 39,90 kn.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije