Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubijena na marjanu

Suđenje Mišiću za ubojstvo Selene Macedo počinje 8. svibnja

'Split, 031012 Osumnjiceni za ubojstvo Meksikanke  Selene Margarita Graciano Macedo,Edi Misic iz Splita. Maturirao je 2003. godine u Prirodoslovno- tehnickoj skoli. Foto: privatna arhiva'
Ivana Ivanović/Pixsell
26.04.2013.
u 14:25

Tužiteljstvo traži 40 godina zatvora zbog osobito okrutnog, teškog ubojstva meksičke turistkinje.

Suđenje Ediju Mišiću zbog ubojstva meksičke turistkinje Selene Graciano Macedo prošlog ljeta na splitskom Marjanu započet će 8. svibnja ove godine na Županijskom sudu u Splitu. Sudskim vijećem predsjedat će sudac Vladimir Živaljić.

Tužiteljstvo traži 40 godina zatvora zbog osobito okrutnog, teškog ubojstva. Mišić je bez ikakvog povoda zaskočio Selenu dok je šetala i fotografirala po Marjanu, vezao je, usmrtio je prerezavši joj vrat nožem, a potom je zakopao.

>>U dva zamaha nožem djevojci je odrezao glavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije