Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekaju se rezultati

Sudionici prvog tuluma bez mjera su se testirali. Troskot: Svi s kojima smo razgovarali bili su zdravi

Zagreb: U restoranu Rooftop Lateral održana probna večera bez epidemioloških mjera
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
20.05.2021.
u 14:32

Svi sudionici prvog pilot-projekta su zdravi, sutra očekujemo rezultate testiranja

Prošlo je tjedan dana od prvog pilot-projekta velikog okupljanja, na kojem se bez maske i distance družilo 80 cijepljenih građana. Jedna od organizatorica projekta je i predsjednica Nezavisne udruge ugostitelja Žakline Troskot koja je gostovala u Intervjuu tjedna Media servisa te kazala da su se sudionici pilot-projekta jutros testirali na koronavirus.

''Nemamo još rezultate, ali vjerujem da ćemo ih sutra dobiti. Znači, svi oni s kojima smo jučer telefonski razgovarali bili su zdravi. Nadam se da idemo prema otvaranju i da nema više potrebe ni za kakvim pilot-projektima, da ćemo početi opet, koliko-toliko, normalno živjeti", kazala je. 

Zagreb: U restoranu Rooftop Lateral održana probna večera bez epidemioloških mjera
1/12

Drugi pilot-projekt, čiji bi se sudionici trebali podvrgnuti testiranju ovog vikenda, bio je simulacija svadbenog slavlja na kojem je bilo oko 130 uzvanika. Neki od njih bili su cijepljeni, neki su već preboljeli koronavirus, a treći su morali imati negativan test. ''Bilo je glazbe, plesa i vlakića'', izjavila je Troskot.  

''Mlade nije bilo. Rekli smo da je večer duga pa smo se nadali da će se netko predomisliti ili ubrzati vjenčanje koje se moralo odgoditi prošle godine, ali evo, nisu. Bilo je veselo, bilo je kao prava svadba i nije nam čak ni nedostajala ta mlada. Jedna uzvanica čak mi je rekla da joj je svadba bolja od ostalih i da je to možda zato što nema mlade koja zna raditi pritisak. Bila je to samo jedna dobra fešta", kazala je

''Nadamo se da će rezultati pilot-projekata pokazati da nije bilo zaraženih i očekujmo da Stožer od 1. lipnja popusti epidemiološke mjere'', poručila je predsjednica Nezavisne udruge ugostitelja.

 

Komentara 14

PS
popevke sAm slagal
14:40 20.05.2021.

Ovo je cirkus. Došli svi zdravi na druženje i sada to treba dokazati kako je moguće druženje jer nema korone. Trebalo se ubaciti jednog zaraženog na deset zdravih, pa da vidimo onda.

ST
stav12345678910
20:53 20.05.2021.

Jesu li bili cijeli tjedan u samoizolaciji da smo sigurni da se nisu na tulumu zarazili?

EP
Epil
09:08 21.05.2021.

Koja odvratna korona propagandna navlakusa na cijepljenje! Ne nasjedajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije