Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMALO TRAGEDIJA

Sudar konja i automobila na A1: 'Da je bio manji auto, bilo bi mrtvih'

Uništen automobil
Nel Pavletić/Pixsell
17.08.2019.
u 15:11

U sudaru potpuno je stučen prednji dio automobila.

Sinoć oko 22h vozač Peugeot 5008 riječkih registracijskih oznaka naletio je na konje lutalice na izlazu autoceste A1 Gospić, piše Novi list. 

Cijeli prednji kraj automobila udubljen je u sudar. Vozač je komentirao za Novi list kako ga je ovaj puta spasila visina automobila jer da su na manji automobil naletjeli konji lutalice, netko bi smrtno stradao. 

Podsjećamo, prije nekoliko godina u sudaru automobila i konja lutalica na gotovo istom mjestu poginuo je vozač. 

Ključne riječi

Komentara 27

SA
sargu123
16:11 17.08.2019.

Moj prijatelj je prije par godina na autoputu bilzu Oštrovice naletio na konjsku zapregu! Pripadnik zaštićene manjine (CD-ROM) je prorezao ogradu i zapregom išao u šumu krasti drva! ....možda nisam trebao napisati ono "krasti" ali neka stoji, valjda me neće radi te optužbe prema njima obrisati!?

Avatar taqa
taqa
16:00 17.08.2019.

Opet tamnoputa nacionalna manjina.Dobivaju poticaje za konje.

CH
Challenger
17:20 17.08.2019.

Ja sam naletio na ovcu pri relativnoj maloj brzini! Došla je pod kotač i auto se jednostavno zarotiralo oko sebe! Šteta mi je bila oko 3k eurića plus svađa s seljakom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije