Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komunistički zločini
Povratak na članak

Sudac Ivan Perković traži od Vlade novac za ekshumaciju žrtava

Neslužbeno se doznaje da su svjedoci potvrdili svoje prijašnje iskaze dane u istrazi PU karlovačke. U istrazi je ispitano više od 50 svjedoka.

Komentari 142

MR
mravac
21:45 14.07.2010.

Nema više komentiranja baćena je kost i neka se idioti sada glođu.!!

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:35 14.07.2010.

14.07.2010. u 10:31h Chiller je napisao/la: I da,Zvonimire... -Hrvatska Komunistička stranka nastala je u HRVATSKOJ daleko prije NDH...BTW -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Strasno!

VL
CH
Chiller
10:37 14.07.2010.

Krivi ljudi su je formirali u krivo vrijeme sa krivim idealima. (NAZI)

VL
PO
podravec
11:47 14.07.2010.

Stari, Prema engleskim izvorima vračeno je bilo preko 200.000 hrvatskih vojnika a ostalo su bili civili koji su se povlačili sa njima u uvjerenju da će ih Englezi spasiti od Titove PravDe. Možete vi drugovi ovu tragediju hrvatskog naroda ismijavati,, izvrtati i krivotvoriti ali istina izlazi na vidjelo polako ali izlazi.

VL
HG
hugh grant
13:31 14.07.2010.

Pojašnjenje Trpjeti izljeve gluposti S. Mesića zaista više nema smisla. Užas. Cijeli normalni svijet osudio je fašizam, nacizam, ali i komunizam! Plasirati u javnost teze tipa: Da nije bilo partizana ne bi bilo ni Hrvatske čista je glupost.

VL
CH
Chiller
13:42 14.07.2010.

Ivekivek -Nitko ne zaslužuje presudu po kratkom postupku. Najmanje oni koji nisu ništa krivi. Je,Hrvata je mnogo stradalo,zaista. - Bez suda,po kratkom postupku. -A daj mi reci,...-oni koji su 4 godine sistematski svakodnevno klali po auschwitzu,treblinki,jasenovcu... - I to vrloo profesionalno i domišljato,od maljeva,pliskih komora,razno raznih spravica. I također bez ikakvog suda,po malo dužem postupku. GDJE su TI ljudi?... A da ne govorim kako su prolazili oni Hrvati koji su nekim slučajem htjeli spasiti neku obitelj u nemiloj situaciji pred istrebljenjem. -U redu je plakati za žrtvama,ali svima. -NITKO NE NEGIRA zločine. -Ali između zločina iz PLANA I PROTOKOLA, i zločina u ODMAZDI postoji razlika,makar JE ZLOČIN. -Pa tko je kad najavio Hrvatima rat do istrebljenja?- cijele jedne nacije? -A tko se itekako brinuo da svaki \"nepodobni\" građanin završi u vlaku za logor samo zato jer ima drugačije prezime,vjeru ili boju? (u ono doba) i po PROTOKOLU? I to vrlo marljivo i uspješno. I šta očekivati kada takvi padnu? Mi srbe u tzv krajini nismo ni morali ubijati,jer su većinom napuštali položaje i povlačili se natrag,pa su večinom samo civili i ostali. I bolje da je tako. A Hrvate je netko ubijao po protokolu i planu? A

VL
AN
anita71
13:24 15.07.2010.

Boljkovac je PARTIZANSKI EGZEKUTOR ! Presuda Boljkovcu će dokazati da su PARTIZANI BILI ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA! .......................................................................................................................................

VL
SM
SMITSMIT
14:05 15.07.2010.

AKO JE ZLOČINAC TITO... što su bešije njegove.... da,što su....????????????????

VL
CH
Chiller
16:32 14.07.2010.

Da,od 45-47 tamo su Hrvati ubijali Hrvate...

VL
MD
merde de gens
11:20 14.07.2010.

zaista potresna prica.kao i mnoge druge na balkanu!ozbiljno mislim

VL
UH
uhro
09:32 14.07.2010.

Josipoviću ,dokaži Pravdu i skini pritisak sa pravosuđa kaznite zločince.

VL
OB
-obrisani-
09:39 14.07.2010.

@uhro zar nisi procitao da je nastupila zastara.

VL
AN
Antiflašist
09:44 14.07.2010.

Sto se tu ima reci, Imamo druga mesica koji je stvorio novi pravni izrar \'opravdana osveta\' i to naravno vazi za drugove partiđane, e ali kad se radi o domovinskom sratu onda drug meske potpuno mjenja kriterije i onda za jedno poginulog srbina trazi odgvornost cijelog glavnog stozera., dakle to je jedno licemjermna pokvarena budala. Sto reci o fumaricu, koji je sudljelovao u rat tako sto se ljuljao u cacinim mudima, a sad slavodobitno urlcie kako je nastupila zastara za ubujstvo. Nece biti srece u Hrvatskoj dok ta prokleta generacija ne pocrka.

VL
SN
snovak45
09:49 14.07.2010.

A onda kad prođe ljeto ( medijska sezona kiselih krastavaca ), od završetka istrage ili otvaranja masovnih grobnica, kao i svih ovih godina do sada - NE ĆE BITI NIŠTA ! Ne bi Fumić glagoljao o zastari da misli kakoo partizani, antifašisti nisu počinili zločin. Njegova je i glasovita i sramna rečenica ( o pokolju na Bleiburgu i po Križnim putevima ) : \"Da nisu krivi ne bi bježali\".

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:27 14.07.2010.

Onda znaci ni da danas Hrvatske nema .Sve \"posuduje\" izvani. A o tome da je ta SRH posudivala od Mark- Engel i Rusa nema veze.

VL
CA
capronza
09:57 14.07.2010.

Pogledajte ovu trojicu na slici, gad do gada, Mesic opet iskrivljuje istinu, pobjednik uvjek ostaje pobjednik, ali zlocinci u redovima pobjednika moraju pred Sud pravde, Mesic je svjedocio u Haagu protiv Generala pobjednicke Hrvatske Vojske zbog navodno pocinjenih zlocina, a Fumic kao vojni tuzitelj dobro zna koliko Hrvata ima na dusi, zlocin ne zastarjeva, zlocince pred Sud.

VL
VO
virko_om
10:03 14.07.2010.

Mesić kaže da je u Jadovnom pobijeno 30-40 tisuća srba, pomaže u uveličavanju i izmišljanju žrtava na strani Nehrvata jer se bolje osjeća kada su \"Hrvati zločinci\" a podanici ponizni i pokorni, tojest sluge bradonjama sa istoka a njegov otac heroj a ne Zločinac, nije lako ni Josipoviću štititi drugove njegova oca, Boljkovca , Manolića, Perkovića i druge komunističke ubojice pa makar Fumić bulaznio o zastari, spomenuti su ubijali od 1941 do 1991 godine a i tjekom DR. Ratni zločini ne zastarjevaju tvrde \"pravednici\" kada su u pitanju Branitelji a kada su u pitanju partizani i komunističke ubojice onda , zastarjevaju po Fumićevu pravu.. dvoličnjaci u zaštiti očeva i njihovih drugova od progona HR PRAVDE !!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:06 14.07.2010.

Ovo nije za vjerovati. I dale se nastavlja sa boljsevickom propagandom iz zagreba gdje ustase i domobrani se nazivaju kvislinzima. Svaki idiot zna da su se ustase i domobrani borili za nezavisnu drzavu Hrvatsku i da je ustastvo bilo domaceace proizvodnje,a komunizam i ta njihova propaganda je bilo uvezeno (na silu) i nabijeno Hrvatima na grbacu. Prema tome ako oce da se ispravi laz i propaganda to se (taj mesic) naziva prekrojavanje \"historije\". Usporediva francusku borbu protiv NJEMACA sa komunisticku borbu protiv HRVATA.(sram ga bilo). Jel je vaznija antihrvatska propaganda od istine? Stvarno me cudi da danas toliko godina od 2. svjetskog rata jos se te \"stereotipne parole\" budalestine ponavljaju.....A VL kao jedno glasilo koje se pravi da je zakrocilo u 21. stoljece bi trebalo da bude malo vise odgovorno prema citaocima jer ovako se moze reci da su ANTIHRVATSKE.(laze)

VL
AN
ankicascreiber
10:08 14.07.2010.

neka se sve istrazi sto je vise moguce, medutim novac neka dode od donacija onih koji istragu zele, NOB borci i njihove mirovine, ustase i njihove mirovine, Hvidra, thompson, ceca i sve to sto je zaostalo i zatucano u proslosti. Ja bih koritila vladin novac da se istrazi tko je kriz za zlocin nad Plivom, Podravkom, Prvomajskom, Splitskom zeljezarom, slavonskom poljoprivredom, itd, itd.

VL
DU
Deleted user
10:47 14.07.2010.

e moj mesiću lopina si bio i osto i dok je god takvih parazita nikada nama neće bit dobro

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.