Naslovnica Vijesti

Sučeljavanja su prošla, programi predstavljeni. Za koga biste glasali da su danas izbori?

Za koga biste glasali da su danas izbori – Ivu Josipovića, Kolindu Grabar Kitarović, Milana Kujundžića ili Ivana Vilibora Sinčića?
23. prosinca 2014. u 11:57 92 komentara 43812 prikaza
kandidati kolaž
Foto: Pixsell
Pogledajte galeriju 1/18

Prošla su dva sučeljavanja predsjedničkih kandidata na RTL televiziji i Novoj TV u kojima su pretendenti za ured na Pantovčaku imali prilike iznijeti programe i ukazati na nedostatke svojih protukandidata.

U novoj anketi pitamo vas kako biste glasali da se predsjednički izbori održavaju danas. Kampanja je na samom vrhuncu i ostalo je još samo nekoliko dana do nedjeljnih izbora, a kandidati su najavili da svoju političku promidžbu neće provoditi na Badnjak i Božić.

Očekuje ih još samo jedno televizijsko sučeljavanje, u petak na HRT-u, prije izborne šutnje i nedjeljnog prvog kruga izbora. Za koga biste glasali da su danas izbori – aktualnog predsjednika Ivu Josipovića, HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović, kandidata Saveza za promjene Milana Kujundžića ili Ivana Vilibora Sinčića iz Živog zida?

>>Evo kako su analitičari ocijenili kandidate u sučeljavanju!

>>Josipović i Grabar Kitarović odgovorili Sinčiću : Bin Laden je mrtav

>>I Grabar Kitarović objavila izvješće o donacijama, evo tko je dao najviše

Za koga bi glasali da su danas izbori?

 • Ivu Josipovića 9,76%
 • Kolindu Grabar Kitarović 25,79%
 • Milana Kujundžića 41,89%
 • Ivana Vilibora Sinčića 22,56%
 • crocro:

  Neka Jelena Rozga zapjeva: "Žena, majka, kraljica". Za mene je priča ispričana. Tko se još lomi neka se lomi.

 • crocro:

  Kako prošla sučeljavanja? Zar HTV nema sučeljavanja svih kandidata, ili barem popravni ispit. Pa kandidati nisu mogli biti svi na predstavljanju i ono je bila neozbiljna organizacija na HTV-u pod vodstvom Tatjane Munižabe. Ako se ona emisija priznaje kao sučeljavanje ... prikaži još! od je ta emisija bila najjadnija od svih, a zapravo je trebala organizacijski biti besprijekorna sa svim kandidatima i sa dobrim voditeljem koji bi prodrmao kandidate a ne uspavao. Još bi trebalo jedno finalno sučeljavanje na HTV-u kako bi se popravila slika jada i bijede na HTV-ovom sučeljavanju. Ne znam zašto unazad nekoliko godina sve političke emisije i informativner emisije gledam na N

 • crocro:

  Hooo,hooo,hoooo, sve pre-vi-di-vo i na-pe-to. Pa naravno da uopće u ovim okolnostima nisam siguran kakvo će biti finale. Najprije sam prognozirao opcije pobjede gospođe Kolinde u prvom krugu te opciju borne u finalu Kolinde i Kujundžića, kako vrijeme odmiče sada ... prikaži još! imam nove opcije it 1. Pobjeda Kolinde u porvom krugu, 2. Finale između Kolinde i Kujundžića s pobjedom Kolinde, 3. Filane između Kolinde i Vilibora s pobjedom Kolinde. Prema svim podastrijetim parametrima gotovo da nema mogućnosti odlazak u finale gospodina Josipovića. Ali je zato Kolinda u svim opcijama pobjednik, pa Jelena Rozga može zapjevati: "Žena, majka, kraljica".