Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDAVANJE U SRBIJI

Studentici oduzeo bocu s hrvatskom vodom i bacio je u koš

Nikola Selaković
Infobiro.tv
14.01.2013.
u 19:32

Bacanjem te bočice studentima sam slikovito ilustrirao i na djelu pokazao kako se pomaže Srbiji, kazao je ministar pravosuđa Nikola Selaković

Beogradski Blic piše kako je aktualni ministar pravosuđa Srbije Nikola Selaković dok je još predavao na Pravnom fakultetu u Beogradu za vrijeme predavanja jednoj studentici oduzeo bocu s vodom hrvatskog proizvođača i bacio je u koš. Objasnio je da to čini jer to nije srpska voda. 

– Pratila sam predavanje Nikole Selakovića i odjednom je zašutio, prekinuo predavanje i krenuo prema meni. Uzeo je moju bočicu vode i bacio je u koš za otpatke. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo objašnjenje, a Selaković je prokomentirao da to čini jer voda nije srpska – ispričala je ta studentica novinarima. Prozvani ministar priznao je da je to učinio, ali je samo htio pokazati studentima kako treba kupovati domaće proizvode.

– Moj odnos sa studentima uvijek je bio fenomenalan. Na tom predavanju govorio sam kako svaki građanin Srbije može pomoći svojoj državi tako što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te bočice studentima sam slikovito ilustrirao i na djelu pokazao kako se pomaže Srbiji – kaže srpski ministar pravosuđa.

>>'Hrvati su kleptomani. Stalno će uzimati tuđe upaljače sa stola'

Komentara 65

BO
bosut1
20:05 14.01.2013.

profesor, pa sad jos i ministar,stvarno cobansko ponasanje tog servskog ministra.

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
19:52 14.01.2013.

A po ponašanju vladajućih u Srbiji, čini mi se kako rat još nije gotov. A to nije jasno samo našim političarima koji se idu tamo redovno klanjati! Počevši od Mesića pa do ovog "najfriškijeg", Milanovića.

HR
hrvatin
21:49 14.01.2013.

Kada ce vec jednom i zadnji Hrvat(izgleda da nema vise nijedan ziv) shvatiti da s njima nema ni mira ni srece.Oni nas patoloski mrze i zele istrijebiti stoljecima,a u zadnje dvije sugoslavije su to i cinili.Sto ce nama dobri odnosi s njima,kakve koristi od toga?Sto nam oni mogu dati kada nista nemaju i crkavaju u neimastini?Jedino sto nam mogu dati,kao i prije,su grobovi i krv.Sreca sto smo jaci i hrabriji od njih pa uvijek pobjegnu glavom bez obzira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije