Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikolićev savjetnik:

'Hrvati su kleptomani. Stalno će uzimati tuđe upaljače sa stola'

Tomislav Nikolić
PIXSELL
11.01.2013.
u 17:28

– Nastali su na antisrpstvu i ako prestanu s pričom o lošim Srbima, ako prestanu s kleptomanijom, dovode u pitanje i svoj opstanak – kazao je Radoslav Pavlović

Savjetnik srpskog predsjednika Tomislava Nikolića za kulturu Radoslav Pavlović rekao je za Nezavisne novine da je kod "prisvajanja ćirilice" u Hrvatskoj riječ o "višestoljetnoj kleptomaniji" u dijelu hrvatske javnosti, vlasti i kulturnih institucija.

– Ne treba se ničemu čuditi. Nastali su na antisrpstvu i ako prestanu s pričom o lošim Srbima, ako prestanu s kleptomanijom, dovode u pitanje i svoj opstanak. To je logičan proces kome se jedino možemo s ove strane rugati, jer on zaslužuje samo ruganje i znanstveni osvrt – kazao je Pavlović te dodao da ta kleptomanija pripada "jednom mentalitetu i oni će stalno uzimati tuđe upaljače i čaše sa stola".

Pavlović se ne bi čudio "ni da Sveti Sava bude proglašen Hrvatom", navodeći da su Ruđer Bošković i Nikola Tesla proglašeni Hrvatima, "uz zaborav da su kolovozu 1941. godine ustaše poklale cijelo selo Smiljan i cijelu obitelj Tesla". – Neobično je da kolju svoje – rekao je Pavlović koji je u intervju kazao i da je Dubrovnik "jučer prijepodne ušao u sastav Hrvatske.

>>'Umjesto da tuguju kao mi zbog Srebrenice, Hrvati slave Oluju'

Komentara 152

OB
-obrisani-
20:23 11.01.2013.

U Radiše svega biše, u Štediše još i više, u Kradiše ponajviše!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:49 11.01.2013.

@HerrIvo Pa najbolje je i ne reci nista, jer sto reci na ovo,....

K1
k1milica
20:04 11.01.2013.

nebrinite se za upaljace jer se u eu nesmije pusit... tako da cete za po godine biti veci pusionicari no ikad..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije