Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA USPJEHA

Stručnjaci objasnili može li uspjeh Vatrenih stvarno nešto donijeti našem društvu i standardu

20.12.2022.
u 06:28

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević nakon osvajanja bronce u Francuskoj 1998. rekao je da je prije tog Svjetskog nogometnog prvenstva samo dva posto stanovnika planeta znalo za Hrvatsku, a nakon njega taj se broj popeo na 15 posto. Možemo zamisliti koliko je taj postotak porastao nakon srebra u Rusiji 2018. i još jedne bronce u Kataru.

Komentara 38

OX
oxymoron
09:10 20.12.2022.

Uspjeh Vatrenih je najbolji nacin za detekciju udb.ije po portalima. Tomé je dokaz i ovo moranje umetanja točkica da bih obavio komentar..

ZP
zeljko.posaric.9
08:40 20.12.2022.

Desio se novi fantastični doček nogometaša. U Zagreb došli hrvati iz cijele Hrvatske. Istra, Dalmacija, Zagorje, Slavonija, Baranja, Bosna, Hercegovina, itd. itd. itd. Opet festival Hrvatskog zajedništva i jedinstva. Nostalgičari i jurišnici dalje mogu žalit što nisu uspjeli posvađat Hrvatski narod, ma kolko se trudili.

PA
Pahor
09:14 20.12.2022.

Lijepo je vidjeti jugiće i komšije kako se grče :) Nakon svakog uspjeha to teško prikrivaju :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?